- Argos: Szeretem az ecetfát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
jugeen
addikt
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Laraxior #1836 üzenetére
Mondom, nálam elvileg megy 790i-ben, memtest stabilan.
Belőttem 1920-ra, 2.0v-vel 8-7-6-15-1T memtest 6 óra hiba nélkül, szóval ELVILEG működik.
Ha viszont 1800 feletti értéket állítok, akkor szint minig ugyan az történik win indításkor.
Beálítom, Windows bootol, feláll, minden pöcc, megnézem CPU-z-ben és 960-8-7-6-15-1T, boldogság. Win újraindít, a windoslogo a töltőcsíkkal bejön, de utána olyan, mintha felállna a win (hang nincs!), de csak egy fekete képernyő és a fehér kurzor. Innentől semmit nem tudok csinálni, akárhányszor újraindítom, BIOS reset, vagy bármi, mindig ez fogad. Semmi nem segít, csak a win reinstall. Az elmúlt 3 napban kb. 20-szor telepítettem rendszert. 1800-on nincs ilyen gondom, így erre lőttem be.
Igazából nekem ennyi jöt össze. Gariba nem vihetem, mert berakják, memtest, és hiba nélkül fog menni, megkérdezik majd: "Hülye vagy kisfiam? Ez a memó hibátlan!" Volt itt még egy srác, akinek Diablója volt, ő X48-ban nem tudott 1732 fölé menni.
Egyébként Supermannak is volt jó sok gondja, hasonló, mint nekem. Memtest szerint hibátlanok a ramok, de win megbolondúl tőle...passz. Valami nem stim, nem tudom a memót hibáztatni, max a Microsoft-ot.
Itt PH-n 790i-vel tesztelték a 2000-es Diablo-t, kiváncsi lennék milyen beálításokkal sikerült...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- REpont és hulladékgazdálkodás
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest