- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jugeen
addikt
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Laraxior #1836 üzenetére
Mondom, nálam elvileg megy 790i-ben, memtest stabilan.
Belőttem 1920-ra, 2.0v-vel 8-7-6-15-1T memtest 6 óra hiba nélkül, szóval ELVILEG működik.
Ha viszont 1800 feletti értéket állítok, akkor szint minig ugyan az történik win indításkor.
Beálítom, Windows bootol, feláll, minden pöcc, megnézem CPU-z-ben és 960-8-7-6-15-1T, boldogság. Win újraindít, a windoslogo a töltőcsíkkal bejön, de utána olyan, mintha felállna a win (hang nincs!), de csak egy fekete képernyő és a fehér kurzor. Innentől semmit nem tudok csinálni, akárhányszor újraindítom, BIOS reset, vagy bármi, mindig ez fogad. Semmi nem segít, csak a win reinstall. Az elmúlt 3 napban kb. 20-szor telepítettem rendszert. 1800-on nincs ilyen gondom, így erre lőttem be.
Igazából nekem ennyi jöt össze. Gariba nem vihetem, mert berakják, memtest, és hiba nélkül fog menni, megkérdezik majd: "Hülye vagy kisfiam? Ez a memó hibátlan!" Volt itt még egy srác, akinek Diablója volt, ő X48-ban nem tudott 1732 fölé menni.
Egyébként Supermannak is volt jó sok gondja, hasonló, mint nekem. Memtest szerint hibátlanok a ramok, de win megbolondúl tőle...passz. Valami nem stim, nem tudom a memót hibáztatni, max a Microsoft-ot.
Itt PH-n 790i-vel tesztelték a 2000-es Diablo-t, kiváncsi lennék milyen beálításokkal sikerült...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Béta iOS-t használók topikja
- Brave
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Windows 11
- Milyen légkondit a lakásba?
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- One mobilszolgáltatások
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6000MHz CL36 Beast Black EXPO
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest