- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: tpm.msc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Ha mar ilyen gazdagek klubja gyult itt ossze megszanhatnatok egy video kartyaval valami full extrasabbal
-
Hmm mar okosodtam 4-4-4-11 re raktam
cask azt ne mertem hoyg everest testel vizsgalodtam es egy p3 as ban levo ddr es memoria gyorsabb volt az enyemnel...
ddr II 667 tol jobbat vartam...
Olvasas 2931 Iras 2898 Masolas 2510 Kesleltetes 149,6 a masik hoyg nemtudom sajnos hogy a 6:8 DRAM
SB ratiot hol tudomat allitani hahtha az segiteni kcisit gyorsitani na mind1 egyebb helpet varnek.. amugy ha netan sikerul gyrsitani miben veszem eszre?
-
Ehez nagyon kontar vagyok... vagy cask az alaplapom disznoul buta ami nem kizart...
Asrock 775 dual vsta- m van de hoyg hol van az ahol 4-4-4-4 tudok bealitani nemtudom... csomo olyan van ahol egyesevel leeht bealitani a szamokat de abbol van v 8 ami a ramhoz tartozik szoval ebben kene help... mert nem igazan ertem a lenyeget a ram huzasnak
pl a kesletetest kisebbre veszem akkor kell feszt huzni? v mi a fene van itt tiszta kaosz nekem a ram huzasa...
Aktív témák
Hirdetés
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest