Hirdetés
- droidic: Safe Mode az agyban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
Aktív témák
-
Ha mar ilyen gazdagek klubja gyult itt ossze megszanhatnatok egy video kartyaval valami full extrasabbal

-
Hmm mar okosodtam 4-4-4-11 re raktam
cask azt ne mertem hoyg everest testel vizsgalodtam es egy p3 as ban levo ddr es memoria gyorsabb volt az enyemnel...
ddr II 667 tol jobbat vartam...
Olvasas 2931 Iras 2898 Masolas 2510 Kesleltetes 149,6 a masik hoyg nemtudom sajnos hogy a 6:8 DRAM
SB ratiot hol tudomat allitani hahtha az segiteni kcisit gyorsitani na mind1 egyebb helpet varnek.. amugy ha netan sikerul gyrsitani miben veszem eszre? -
Ehez nagyon kontar vagyok... vagy cask az alaplapom disznoul buta ami nem kizart...
Asrock 775 dual vsta- m van de hoyg hol van az ahol 4-4-4-4 tudok bealitani nemtudom... csomo olyan van ahol egyesevel leeht bealitani a szamokat de abbol van v 8 ami a ramhoz tartozik szoval ebben kene help... mert nem igazan ertem a lenyeget a ram huzasnak
pl a kesletetest kisebbre veszem akkor kell feszt huzni? v mi a fene van itt tiszta kaosz nekem a ram huzasa...
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Új képmotorral mutat fügét a ChatGPT a Google banánjának
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- PC bontás - be quiet Silent Base 600, be Quiet 550W, B760M DDR5, i5-12400F, 32Gb, RTX 3080, 1Tb SSD
- Kingston 16GB DDR5 5600MHz KCP556US8-16
- Új, bontatlan Kingston FURY Beast White RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL 30 EXPO/XMP -2 év garancia
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 6400MHz CL32 Eladó!
- AKCIÓ! Új, felbontott Kingston FURY 16GB (1 modul) DDR5 5200MHz CL40 Beast Black - 10 év gari!
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

cask azt ne mertem hoyg everest testel vizsgalodtam es egy p3 as ban levo ddr es memoria gyorsabb volt az enyemnel...
SB ratiot hol tudomat allitani hahtha az segiteni kcisit gyorsitani na mind1 egyebb helpet varnek.. amugy ha netan sikerul gyrsitani miben veszem eszre?