- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Supercharger
csendes tag
Hali!
1. : Bálint a reaper memóid rev 1-2-3?..mert nekem rev1 es és szinte 0-a tuningpotenciállal rendelkezik.
más: emiatt...most vennék is vmi ütősebbet csak 2 között vacilálok, vegyek megint reapert (2x2) csak most rev 3 ast ..és remélhetőleg jobb chipekkel lesz ellátva mint a mostani rev 1 es..vagy csx cec 1066 osat..szerintetek melyik a jobb??..melyiket érdemes..(esetleg ha erről a csx ről vkinek van tapasztalata tuning eredménye) megköszönném..mondjuk nekem ha már 1150 et tudná az is megváltás lenne a mostanihoz képest!
Kösz aki válaszol!
-
Supercharger
csendes tag
Sziasztok!
Van egy asus p5e alaplapom, benne 4gb ocz reaper hpc 1066 os ram. És nem vetettem meg magamtól a tuning élvezetét, és tuningolásba fogtam. Tudom h ram függő h ki mennyit tud a különböző ramokból ihozni, de én az max 1100 en tudom stabilan hajtani őket 5-5-5-15 ön ( 2.3v on). Fölötte úgy 1150 ig simán bebootol az xp, de gamek alatt egy kis idő után behala game elpixelesedik átmegy szó szeritn matrx ba. 1150 fölött pedig elindul a gép de nem bootol be. Sztetek egy rossz "évjáratot" fogtam ki vagy csak rosszul állítom be és többet is ki tudnék hozni belőle?!..a segítségeteket kérem..ha persze lehet ezen segíteni. 1.4 en megy nb, 1.3 on cpu. 2.3 memó , e8400 (9*440)
Válaszotokat köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EA Sports WRC '23
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Gamepad
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asus B85M-Plus + I3-4130 Processzor
- Corsair Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz DDR4 kit
- Crucial RAM 32Gb Kit (1x32Gb) DDR5 5200MHz (ou 4800) INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest