- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
Új hozzászólás Aktív témák
-
Supercharger
csendes tag
Hali!
1. : Bálint a reaper memóid rev 1-2-3?..mert nekem rev1 es és szinte 0-a tuningpotenciállal rendelkezik.
más: emiatt...most vennék is vmi ütősebbet csak 2 között vacilálok, vegyek megint reapert (2x2) csak most rev 3 ast ..és remélhetőleg jobb chipekkel lesz ellátva mint a mostani rev 1 es..vagy csx cec 1066 osat..szerintetek melyik a jobb??..melyiket érdemes..(esetleg ha erről a csx ről vkinek van tapasztalata tuning eredménye) megköszönném..mondjuk nekem ha már 1150 et tudná az is megváltás lenne a mostanihoz képest!
Kösz aki válaszol!
-
Supercharger
csendes tag
Sziasztok!
Van egy asus p5e alaplapom, benne 4gb ocz reaper hpc 1066 os ram. És nem vetettem meg magamtól a tuning élvezetét, és tuningolásba fogtam. Tudom h ram függő h ki mennyit tud a különböző ramokból ihozni, de én az max 1100 en tudom stabilan hajtani őket 5-5-5-15 ön ( 2.3v on). Fölötte úgy 1150 ig simán bebootol az xp, de gamek alatt egy kis idő után behala game elpixelesedik átmegy szó szeritn matrx ba. 1150 fölött pedig elindul a gép de nem bootol be. Sztetek egy rossz "évjáratot" fogtam ki vagy csak rosszul állítom be és többet is ki tudnék hozni belőle?!..a segítségeteket kérem..ha persze lehet ezen segíteni. 1.4 en megy nb, 1.3 on cpu. 2.3 memó , e8400 (9*440)
Válaszotokat köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LEGO klub
- Spórolós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- ArmA 3 - This Is War
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- DDR4 Kingston és Corsair 2x16GB 3200MHz CL16
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest