- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Richie88
csendes tag
Már lassan fél éve használom a gépemet P5LD2 VM alaplappal. Eddig minden jól működött, de pár hónapja igen sok gond van vele. Nemegyszer előfordult mostanában, hogy magától újraindította magát, és utána be sem engedett a Windowsba. Addig csinálta egymás után az újraindítást, míg gombbal ki nem kapcsoltam. A Windows természetesen nem jött be. Elvittem szervizbe, ott azt mondták hogy az árammal lehet valami a lakásban, ami tönkre tette a tápot, és azt kicserélték. Egy hónapig jól működött aztán megint elkezdte, de szerencsémre az automatikus újraindítás után bejött a Windows. Nos ekkor eszembe jutott hogy én vettem bele RAM-ot, és esetleg nem e az csinálhatja az egészet? Eddig ami benne volt az egy GOODRAM DDR2 1GB PC 6400 (GR800D264L5/1G). Lehet hogy az alaplap nem csípi ezt a memória típust? Azért gondolom mert amikor probléma volt vele, kiszedtem a RAM-ot és a haverom RAM-ját tettem bele amit kölcsönbe adott, akkor nem jelentkeztek problémák.Szeretném ha valaki segítene ebben, hogy tényleg a RAM-e csinálhatja az újraindításokat, hogy érdemes e vennem másik típust?
Új hozzászólás Aktív témák
- FEHÉR ASUS ROG STRIX X670E-A GAMING WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS PRIME X670-P WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest