Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
Sziasztok! Tudom hogy nem a témához tartozik, de a DDR memóriáknak nincs topicja és ezért nem akartam nyitni egyet. Az lenne a kérdésem hogyha a 333as DDR ramnak beállítok 400mhz-es értéket, és esetleg nem bírja akkor fizikailag károsodhat a memória (feszültségváltoztatás nélkül)? Nincs borda a memóriákon de én azért kipróbálnám
De ha károsodhat a ram inkább nem próbálkozom vele. (Infineon memóriákról van szó egyébként).
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- BIOS frissítés
- Battlefield 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- OLED monitor topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- GIGABYTE B650 AORUS ELITE AX V2 ÚJSZERŰ - GARIS
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- FEHÉR ASUS ROG STRIX X670E-A GAMING WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest