Hirdetés
- Meggyi001: A kérdés...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- gerner1
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZIL
tag
válasz
Xalderon
üzenetére
Szia! OCZ Platinum szeriat tudom ajanlani, de a Kingmaxokat meginkabb!
En annakidejen kenyszerbol csereltem a Kingmaxomat OCZ-re az alaplap hulyesege miatt.
Mindketto kituno, megbizhato memoria, csak epp a Kingmax feltunoen olcsobb, igaz kicsit rosszabb az idozitese...
Azert ajanlom inkabb a kingmaxot, mert ahogy eszrevettem, az idozitesek sokkal kissebb hatassl vannak a sebessegre mint az orajel es a performance level. Namarmost azonos orajelen a kingmax egeszen mas arkategoriakban jatszik, es a tenyleges sebessege epphogy lassabb (tuti nem veszed eszre hasznalat kozben!).
Szoval hacsak nem tuningrekordok folosleges ostromolgatasara akarod hasznalni, azt javaslom inkabb sporolj rajta, es koltsd inkabb vidikarira, vagy egyeb sebesseget latvanyosabban javito cuccra...
Vagy sörre!
A Kingston meg, mint megbizhato tuningram eddigi ertesuleseim szerint erosen felejtos.
De ha megis azt valasztanad, kivanom legyen vele szerencsed!
-
válasz
Xalderon
üzenetére
Nem is olyan rég olvastam, hogy valaki birkózott az OCZ kit-jével, de attól még lehet jó, valahogy megrendült a bizalom az irányukban - lehet persze, hogy alaptalanul.
Így gyorsban néhány példa a Blade vagy Platinum mellé:
CORSAIR TwinX 4096Mb DDR2 1066Mhz CL5 KIT
CSX 4096Mb DDR2 1066Mhz CEC FAN KIT
KINGSTON HyperX 4096Mb DDR2 1066MHz CL5 HS KITFusd át a lapod topicját, hogy ki, milyen RAM-okat használ benne, és milyen eredményekkel!
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Steam Deck
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Call of Duty: Black Ops 7
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lexus, Toyota topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest