- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
Új hozzászólás Aktív témák
-
ImI87
őstag
válasz
subaruwrc #4271 üzenetére
Tudom, néztem is, dehát 3x annyit nem ér, mint az 1066-os.....
Amúgy kivan a tököm, mert már megfogadtam, hogy több ddr2-t nem veszek. Ezek a D9GMH Micron -ok faszán mentek 1200-on, még 4-en is. Nem voltak szétfeszelve, fasza hűtés volt rajtuk, tehát vigyáztam rájuk, és migis behalt 2 modul. Ez nagyon nem várt plusz kiadás volt, pont a legrosszabbkor. A 4 giga pedig muszáj.......
Az új ramok 2*2 G.Skill 1066 TT Edition, szépen mennek, a hűtésük elég hatékony, de nem tuningra vannak kitalálva. 5:6 aránynál 1120-at sikerült kihozni belőlük, 1:1-ben pedig 1080-at. Ez a szinkron hajtás megdolgoztat mindent rendesen, de van is látszatja. Egyedül a mem olvasás kicsit gyenguska, (9500), a többi viszont nagyon jó. Így használom szinkronban, a teljesítmény kielégítő, és nem is lehet már nagyon javítani rajta. PL10 és moderate, PL9 szinkronban azonnal szarrá fagyasztja az egész gépet, strong beállítással post még van, de semmilyen normál fesszel nem sikerült elérni a win indítóképernyót. talán még a subtiming-ekkel lehetne varálni, de már ígyis unom az egészet, és egyszerűen leszarom........
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Epson nyomtatók
- Medence topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged