Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Gothmog
senior tag
Tegnap elkezdtem a DS2 SotFS-t. Rögtön a legelső ellenfélnél, akibe belefutottam, hangosan felröhögtem, és kérdezném: végig ilyen elcseszett hit boxok lesznek?
Konkrétan a "vízilóra" gondolok, ami előbb két méterre tőlem a seggét a földhöz verve is eltalált, majd ER rúnamacit is megszégyenítő módon, kb. (oldalirányban) egy méterre tőlem összecsapva a karjait kapott fel és csócsálta szét a fejemet!
Másodikra már úgy mentem oda, hogy tök mindegy, mit csinál, én inkább gurulok, és így hozzám sem tudott érni. De azért ez így kicsit röhejes. (A tutorial ember ellenfeleivel nem volt ilyen gond. Bár ők olyan lassúak, a kilőtt nyílvesszőket is értve ez alatt, hogy két dodge között meg is tudtam volna vacsorázni, akkor sem találnak el.)
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- AliExpress tapasztalatok
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Óra topik
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Corsair Void Elite Surround Bolti ár:32k INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- P15 Gen2i 27% 15.6" FHD IPS i5-11500H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- 27% - ASUS ROG Strix LC III 360 ARGB White vízhűtő!
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen2 LTE i7-1165G7 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Realme GT 8 Pro Urban Blue 16/512GB MediaMarkt garancia 2029.02.02.-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Másodikra már úgy mentem oda, hogy tök mindegy, mit csinál, én inkább gurulok, és így hozzám sem tudott érni. De azért ez így kicsit röhejes. (A tutorial ember ellenfeleivel nem volt ilyen gond. Bár ők olyan lassúak, a kilőtt nyílvesszőket is értve ez alatt, hogy két dodge között meg is tudtam volna vacsorázni, akkor sem találnak el.)