Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Gurulunk, WAZE?!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
én is használtam drakesword-ot. de szerintem az egy kezdő fegyvernek jó. elején nagyon erősnek számít de későbbiekben már csak hátréltat mert rövid is meg nem skálázódik. szóval nincs neki betű jele se str-re se dex-re. azaz belevered 10000 soul-okért a dragon scale-ket ami eleve nagy "pénzkidobás. plusz hiába fejleszted mert fix 300-assebzésnél többet sose fog tudni. másrészt a drgon scale nem gyakori alapanyag szóval nem csak drága de nehéz is fejleszteni. gyakorlatilag mikor már több mint 20-as str-em volt az alap battle axe nagyobbat sebzett a skálázódás miatt mint a drake pedig az a bandita kezdőfegyvere. ja és a battle axe fejlesztéséhez kell titanite shard large titanite meg végül chunk és ezekből is az alap ami nem is elég gyakori alapanyag a játékban plusz a fejlesztés is pár 100 soul-oba kerül.
de majdnem bármilyen fegyver odaveri a drake-et ha már van az embernek némi str vagy dex. tehát megint oda jutok hogy a játék elején marha nagy előny a drake. de ennyiben ki is merül.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁR ALATT "RTX 4090" GARANCIÁLIS GAMER LAPTOP! - i7-13700HX, RTX 4090, 32GB DDR5, 1TB SSD
- Stellar Blade PS5 / 1x kijátszott / Alza vásárlás
- MSI MPG 271QRX QD-OLED 360Hz 1440p Gamer Monitor Garanciás 2027.12.03-ig
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Plus 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest