Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFO1
senior tag
Sziasztok!
Chevrolet Lacetti 2005 év végi 1.6, 5 ajtós!
Napközben egyszer csak eltűnt az alapjárat, check lámpa nem világit. Menet közben semmi baja nem fullad gyorsul rendesen csak ha elveszem a gázt akkor ahogy leesik a fordulatszám le is áll a motor. Indításnál is gázt kell adni csak úgy indul, ill. beindul a nélkül is csak le is áll azonnal. Pár napja volt minimális alapjárat ingadozás de az eltűnt. Kb. 1 éve volt ilyen ingadozás akkor volt fojtószelep nullázás gyári géppel de nem segített. Gyertya + kábel csere is volt de a hiba nem szűnt meg majd észrevettem, hogy az egyik vákum cső ami a fojtószelep házra csatlakozik az ívnél el volt repedve, ill. egy másik ami a tűzfalon volt az is el volt törve. Kicserélve eltűnt minden hiba. Volt hasonló indítási hiba mikor a gyertya fészekbe folyt az olaj mert nem volt rendesen felpasztázva a szelepfedél tömítés de akkor beindult és volt alapjárat is csak nehezebben indult az olaj miatt!Valahol olvastam, hogy csinálhat hasonlót a hőszenzor hibája nem tudom igaz e ill. hogy az alapjárati motor szennyeződött el?
Még nem néztem meg semmit mi lehet a gond?
Természetesen elviszem szerelőhöz de elsősorban az érdekel, hogy akinek volt hasonló hibája mi okozta?
Minden ötlet érdekel!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Yettel topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűnyíró topik
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- További aktív témák...
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Microsoft Surface Laptop 4 i7 / 16GB / Prémium ultrabook Jó áron! Érintőkijelző
- HP EliteBook 840 G6, G5 14" i5, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- AKCIÓ! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest