Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
mirci18
addikt
válasz
kelly416
üzenetére
Én még nem mertem beülni teljesen hátra.
De eleve nem én vagyok a célközönség 196 cm-el.
Egy normál autóban is ritkán férek el.Én ezért vagyis a kényszer ülések miatt szeretnék megállni 3 gyereknél mert így elférnek egymás mellett de közben míg lent voltunk anyósomnál vagy otthon vittünk valakit egy két gyerek mehetett hátra.
Az hogy mi a veszélyes mindenki maga tudja de ennyi erővel sok szegényebb család meg a régi Suzuki Swifttel jár ami szerintem sokkal veszélyesebb.
A te motorod nagyon stabil csak jót hallok róla ha a gyakori olajcserét megkapja.
Abban legalább erő is van.
Én az Android autot nagyon szerettem.
Nem is értem másnak miért nincs igénye rá egy utazás közben.
Ott van egy felületen könnyen kezelhető módon a telefon hívások kezelése.
Kétféle navi.
Az online rádiók plusz külön podcast appok is.
Nem kell egy telefont nyomkodni előre dőlve s csak egy telefont kell rádugni a gépre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Macrodroid
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- ELADÓ FÓLIÁZOTT HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! nVidia RTX 3090 24GB Founders Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest