Hirdetés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- talmida: Változások 2. rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
Aktív témák
-
Da Tricky
csendes tag
Május 11. Csütörtök
Na megint fárasztom a kezem és a billentyűzetet! Ma háát jó napom volt semmi jó és semmi rossz nem történt velem, tehát olyan közepes nap volt! De trötént velem valami.... Megint volt tesi most röplabdáztunk, amit én nagyon jól játszik, de mivel nem tesithetek csak néztem őket
! Törin idegesítette a Bence, a Dávid Sára nénit azt begurult és azt mondta nem irat kisdogát, hanem kemény lesz a témazáró
! Most jön az elhatározás: Az van, hogy szeretnék keményen a tanulásra koncentrálni! Mert valószínűleg lezárnak engem június 1-én! És akkor felelni fogok sajnos sokat és arra sokat kell tanulni
! De meg fogja érni, mert jó lelkiismerettel megyek Luxemburgba a Nemzetközi Tornára (kosár). Remélem elhatározásomat sikerül végrehajtani és ki fogok tartani! Hát szurkoljon nekem mindenki
! Most megyek tanulni és amikor mindent megtanultam akkor jövök vissza csak!!! Na PEACE!!!
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
- Path of Exile (ARPG)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Disney+
- Elektromos autók - motorok
- AI-ra hangolta legújabb NUC mini PC-jét az ASUS
- Linux kezdőknek
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Eladó Spirit Of Gamer Headquarter 300 gamer asztal
- Eladó Razer Goliathus Extended Chroma egérpad
- Mika 6EU Konvektor helyére szerelhető gázkazán (Sosem használt,Digitális,ventillátoros,zárt égéstér)
- Samsung Galaxy S26 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- Eladó dobozos, fóliás THERMALTAKE The Tower 600 fehér ház
- Bluetooth hangszóró FM rádióval
- Újszerű iPhone 14 Plus 128GB Lila független, 100% aksi, 1 Év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
! Törin idegesítette a Bence, a Dávid Sára nénit azt begurult és azt mondta nem irat kisdogát, hanem kemény lesz a témazáró
! Most jön az elhatározás: Az van, hogy szeretnék keményen a tanulásra koncentrálni! Mert valószínűleg lezárnak engem június 1-én! És akkor felelni fogok sajnos sokat és arra sokat kell tanulni
! Most megyek tanulni és amikor mindent megtanultam akkor jövök vissza csak!!! Na PEACE!!!