Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Alpi.

addikt

válasz LK #21484 üzenetére

"Amit már a W3-nál sem értettem az az, hogyha már egy éve kijátszottam egy játékot, mit kezdjek a DLC-jével." - "és ha végre rendben lesz a game és jön hozzá DLC, elkezdem harmadszorra is." :K Ez egy jó meglátás ! :D

gejala : nem tartom valószínűnek, hogy az Általad felsorolt dolgokban komolyabb javítás / fejlesztés érkezik. Ne legyen igazam ,de sajna így gondolom ! :( Bár konkrét info nem sok van ezekről, hogy mi az, ami tervben volt, de kimaradt, mi az, ami sosem szerepelt a tervek közt, de nekem nagyon sanszos, hogy rengeteg helyen "kivágtak" dolgokat / részeket. Nem több, mint személyes megérzés, de nem egy olyan pont van, ami "túl jól" kitalált, elkezdett, aztán meg okafogyottá válik vagy egyenesen eltűnik a semmibe, hogy tervezettnek gondoljam. Számomra ez nagy kár (lenne), hiszen én a mostani formájában is szeretem a játékot. :) Álmodozni lehet, de tényleg nem látok rá esélyt, hogy ilyen téren komolyabb javítást láthassunk. Túl nagy meló lenne. Hacsak nem volt 95%-ban kész, de az megint esélytelen szvsz.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés