- Gurulunk, WAZE?!
- Android másképp: Lineage OS és társai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
MyCroft
tag
válasz
Forest_roby #349 üzenetére
Azt megpróbálhatod, hogy azt a szöveget, amit nem akarsz átlátszóvá tenni, berakod egy <span> vagy <div> elembe, és annak visszaállítod az opacity tulajdonságát olyanra, amilyenre szeretnéd
-
Reiko
tag
válasz
Forest_roby #349 üzenetére
Elsőnek lehet, hogy jobban járnál gif vagy png kit. képek alkalmazásával a td hátterén, ugyanis az nem befolyásolja a td tartalmát!
Annyi a bibi, hogy a gif csak 256 színt tud és ebből csak 1 lehet transparens, a png tudja az alpha-t, de viszont a támogatottságával lesznek problémáid (én is ezzel szívok)!
Ha mégse akkor másodiknak google
Beírtam, hogy opacity és meg is találtam ezt pl: [link]
..szóval nem próbáltam ki a kódot, amit írtál, de szerintem azért csinálja, mert a tulajdonság, amit adtál a td-nek átöröklődik a tartalmára is...
Én nem szoktam opacityt használni, mert úgy tudom, hogy nem minden böngészde tudja normálisan kezelni
Remélem helpfúl voltam -
Protezis
őstag
válasz
Forest_roby #9 üzenetére
okok
De ha van jobb ötleted a topik címét illetően, hallgatlak -
Protezis
őstag
válasz
Forest_roby #7 üzenetére
Akkor a legtöbb topikot felesleges volt már eddig is megnyitni, mert sokan nem ott tették fel az amúgy oda való kérdésüket.
Igen, vannak JS kérdések ott is, de inkább csak azért, mert fogalma sincs a legtöbb embernek arról, hogy a kérdéses dolgot éppenséggel JavaScripttel lehet megoldani, nem elég a HTML hozzá.
Mellesleg nem kifejezetten CSS topikot akarok ebből kihozni, hanem egy olyasmit, hogy szépen mindenki összeállít egy olyan hsz-t, mint az enyém (2. része), és a többiek megpróbálnak használható segítséget nyújtani neki. Ergo CSS bugkeresés.
A bug lehet a böngésző(k)ben, vagy akár maga a CSS nyelvben.
Van még pár hiba a tarsolyomban, csakhát szépen boncolgatni kell őket, hogy tömör, érthető, világos legyen. -
Protezis
őstag
válasz
Forest_roby #4 üzenetére
Tévedsz, van Javascript topik, és használják is az emberek: Bővebben: link
faster: reméltem is
Új hozzászólás Aktív témák
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - Ryzen 5 5600 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- 830 G11 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 32GB 512GB ujjlolv IR kam gar
- Precision 5550 15.6" 4K+ IGZO érintő i7-10850H T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-10400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Pc kompletten
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest