- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Klaus Duran: 2025 dude
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrystall
senior tag
válasz
martonx #2534 üzenetére
De én meg említettem, hogy az a baj, hogy a honlapom stílusa olyan, hogy a méretek nem fixek hanem relatívak nagy monitoron. Így nem lehet a Stock gombokat használni, mert a Firefox a stock gombot nem engedi méretezni. Mondjuk most beugrott, hogy akkor mobilra egy külön divből a stock gombok jelennének meg, amíg a teáltalad adott kód rejtve lenne, de ez se igazán jó, mert a viewport eltérések miatt van, hogy a stock gombok mivel nem méretezhetők, túl kicsik egyes mobilokon. Határeset, de ott is kéne a méretezés. Ez egy szép honlap, jó megoldás kellene, nem felemás.
Minden esetre vészmegoldásként max annyit tudok csinálni, hogy hagyom a pöttyöt hogy kitöltse a gombot, és akkor gond megoldva. De egyrészt nem igaz hogy egy szaros méretezhető gombot nem lehet a 21. században csinálni, a másik meg hogy amúgy van egy űrlapom amin jól méreteződik a gomb, majd arról kimásolom és adaptálom a kódot, csak az is ilyen third party űrlap egy tonna kóddal, valahol benne krikszkraksz idevágó részekkel, szóval kihámozni mindent egy év. A tied egyszerűbb meg elegánsabb lenne, csak ez a content dolog, ez kiakaszt.Meg nem is értem miért csinálja ezt a mobil, mikor az emulátorban jó, és így természetesen rá se tudok jönni mi a hiba, mert az emulátorban nem derül ki semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest