Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Jim-Y

veterán

válasz Zedz #1764 üzenetére

En egesz sokaig nagyon Windows parti voltam. Amikor mondta haverom, hogy szerinte a Linux is ugyanolyan jo fejlesztesi platformnak mint a Win, akkor lehurrogtam. Ez szerintem annak volt a kovetkezmenye, hogy nem volt tapasztalatom masban, csak abban. Otthon gyerekkorom ota az volt a gepeken, a gimiben info oran is az volt a gepeken, az egyetemen is a Microsoft termekek voltak elerhetoek ingyen. Aztan egyszer gondoltam adok egy eselyt, es hat azota palfordulas tortent. Mar nem szivesen mennek vissza Windowsra. Marmint... az itthoni gep hasznalatom 95%-ban (ha a fejlesztest most abszolut nem nezem) olyat csinalok ami mindket platformon detto ugyanaz. Netezes, meg filmnezes. Meg az ehhez hasznalt programok is ugyanazok. De..

Munka szempontjabol a korabbi munkahelyemen windows volt, nem szerettem, a mostaninal RHEL van, ezt nagyon szeretem, illetve itt meg OSX is van, de azt sem szeretem. Tehat annyi valtozott a kezdeti gogos Windows lover enemhez kepest, hogy mar munka kornyezetben sikerult kiprobalnom hasznalnom mindharom fontos rendszert, igy mar van, igaz szubjektiv, tapasztalatom. Nalam Linux > OSX > barmi mas ;] > Win

A masik kerdesedre privatban valaszolok.

Új hozzászólás Aktív témák