Új hozzászólás Aktív témák

• Sk8erPeter

nagyúr

válasz Zedz #1568 üzenetére

Nem tudom, szerintem ez már a felesleges agyalás kategória. :DDD Kategorikusan nem érdemes kijelenteni, hogy erre érdemes, erre nem, úgyis a helyzet dönti el; na meg lehet tömörítve is átküldeni ezeket a fájlokat a hálózaton, lehet CDN-t használni, meg ott van a böngésző gyorsítótára (így többszöri látogatáskor gyorsítótártörlésig vagy fájlmódosulásig csak egyszer kell letöltenie a felhasználónak), meg aztán lehet, hogy a minimális letöltendő méret elérése a cél, de lehet, hogy az a 100 KB már pont nem számít, blablablabla, mindig attól függ.
    Azzal sem értek egyet, amit DNReNTi írt, hogy "ágyúval verébre"-kategória lenne, minimalista oldalnál is megérheti a kapott szolgáltatások miatt (pl. reszponzivitás, amit nem kell megint megírni, de persze biztos van minimalistább stylesheet is).
    De mindenki el tudja dönteni, hogy adott helyzetben megéri-e kézzel összerakni a stíluslapokat, vagy felhasználja azt a munkát, amit már más elvégzett helyette.

==================================

(#1569) adam_:
    Szerintem az ilyen pénzbe kerülő plecsnik helyett sokkal jobban megéri inkább referenciákat gyűjteni (akár haveroknak/családtagoknak/ismerős cégének/akárkinek fejlesztett, igényesebb honlap fejlesztése is jobb lehet; meg ha valamilyen papírról van szó, ami számíthat, akkor az inkább már egyetemi/főiskolai szakirányú képzettség), a munkáltatót az többnyire sokkal jobban érdekli.

Új hozzászólás Aktív témák