- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
Aktív témák
-
adamsX
aktív tag
-
joe69
senior tag
válasz
VladimirR
üzenetére
ó bocs hogy egy ilyen selejt topicot nyitottam, igazabol tenyleg nincs ertelme mert itt is csak az utomvagom szetlovomabelet fps-ek, meg a tuningoljunkezerrel autosjatekok mennek
ha valakit is erdekelne a jatek, akkor nem ez menne a topicban folyamatosan.
ja es mellesleg beszurhatnek jatekok topikjainak elso hozzaszolasat, es biztos vagyok benne hogy EGYIK SEM utne ma azt a mercet, amit felallitasz.
TOPIKOT ERDEKLODES HIANYABAN ZARATOM!
(bocs azoktol akiket erdekelt volna) -
VladimirR
nagyúr
'az ilyen alaptalan hsz-ekre nincs szuksegem''
dehogy nincs, hisz magadtol nem vagy kepes ertelmes topic-indito hozzaszolast szulni (ettol mar csak a ''tema adott'' nyitany lett volna melyebben)
''roviden kifejtettem, hogy mifajta a jatek''
miutan ketten rakerdeztek, hogy mirol is van szo (meg szerencse, hogy legalabb beismered a hibadat, viszont tobbsegeben meg Te vagy felhaborodva, hogy szot emel valaki)
''ezek utan tobb minden erdekel rola, az keressen utana guglival''
ha teged meg velemenyek erdekelnek rola, keress utana guglival, aki ismeri annak van jobb dolga is (pl.: jatszik vele), mint hogy neked irjon velemenyeket
ajanlani meg tudod pl. alairasban is
''nem fogok en itt neked ropke review-t irni rola''
akkor megis mit varsz tolunk? azt sem tudjuk, hogy mirol beszelsz, de feltetlen ertelmesen, okos mosollyal szoljunk hozza magasreptu temadhoz
''te mindenhol csak biralsz, ahelyett hogy ''epitened'' a forumot''
egyreszt en azzal (is) epitem a forumot, hogy mindenkit csak biralok, masreszt ha nem csak ilyen bugyuta topic-ocskakban tengetned az idodet, tudhatnad, hogy felrebeszelsz (nem akarom azt irni, hogy faszsagokat mondasz, mert megsertodnel)
''az arc viszont pattogott hogy miert hivatkozok a guglira''
egyreszt nem arc, hanem van neki neve is, megha csak nick-nev is, de attol hasznalhatnad, masreszt nem pattog, hanem kritikat fogalmaz meg
a pattogas az lett volna, ha azt kerdem, hogy ''mi a fasznak ez a selejt topic?''
[Szerkesztve] -
Type-R
őstag
válasz
Dilikutya
üzenetére
Ez a game nagyon kötődik a sorozathoz, igy ajánlom hogy nézz meg egy-két részt, ha még nem láttál egyet sem, és ha teszik a sorozat akkor talán ki is lehet próbálni. Az előző két részhez nekem nem volt még szerencsém, pedig a sorozatot nagyon szeretem, de a kritikákat olvastam, és nem valami jókat irtak róluk.
-
joe69
senior tag
válasz
Dilikutya
üzenetére
na most dobom csak el az agyam!
legalabb azt a hsz-t olvasnad el(ertelmezned) amire valaszolsz
roviden kifejtettem, hogy mifajta a jatek(ami tenyleg elmaradt, szorri), <-->
''Ilyenkor illene röviden valamit elárulni róla, linkekkel fűszerezve''
az arc viszont pattogott hogy miert hivatkozok a guglira, hat nem azert, hogy magyarazatot talaljak, hanem hogy akit bovebben erdekel az keressen meg utana -
Dilikutya
félisten
Szerintem igaza van. Nyitsz egy topikot, amiben bejelented, hogy megjelent egy játék 3. része, aminek talán sokan az első 2 részét sem ismerik. Ilyenkor illene röviden valamit elárulni róla, linkekkel fűszerezve. Ne kapd fel a vizet fölöslegesen, mert nincs igazad.
Amúgy nyugodtan össze is dobhatsz egy röpke review-t... -
joe69
senior tag
az ilyen alaptalan hsz-ekre nincs szuksegem

roviden kifejtettem, hogy mifajta a jatek(ami tenyleg elmaradt, szorri), es akit ezek utan tobb minden erdekel rola, az keressen utana guglival, nem fogok en itt neked ropke review-t irni rola.
te mindenhol csak biralsz, ahelyett hogy ''epitened'' a forumot -
Type-R
őstag
-
joe69
senior tag
pont and click jatek, bunugyeket kell felderíteni, az elso resz a crime scene investigation, a masodik a csi:dark motives
kepek Bővebben: link
gugli a baratod
-
@rglaaf
veterán
Ebből a sorozatból készült játék 3.része asszem pont &click a játék menet
Bővebben: link -
joe69
senior tag
Megjelent a sorozat 3. resze, aki a tv valtozatot szereti, annak mindenkepp ajanlom
ket fps kozott kifejezetten udito
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Új lapkakészlettel frissített a Vivo V60 Lite
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Xbox Series X|S
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Home server / házi szerver építése
- Fogyjunk le!
- Nintendo Switch 2
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- További aktív témák...
- BONTATLAN DOBOZOS ThinkCentre M70s SFF Business Időtálló Asztali gép -50% i5-14500 16/512 770 Magyar
- Játszogatós PC - Ryzen 5 7600, RX 7800 XT, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- iPhone 17 Pro 256GB kék 3 év garancia
- ÚJ BONTATLAN FEHÉR NZXT Kraken 280 RGB (RL-KR280-B1)
- Nexura3D - 3D Nyomtatás Akár 4 színben is! (Számlaképes)
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
legalabb azt a hsz-t olvasnad el(ertelmezned) amire valaszolsz