Hirdetés
- gerner1
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Szólánc.
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
Aktív témák
-
Csemike
aktív tag
Hát komolyan, ma a játszótéren azt hittem ölbe kapok és összecsókolok egy családot. Ugyanis hallom, hogy a két év körüli kislányt Katinak szólítják. Juhhé! Aztán elgondolkodtam, hogy nem úgy van az, egyáltalán nem biztos a mai világban, hogy egy kislányt Katalinnak nevezzenek el, még ha Kati is a beceneve. Hát nehogymár, hol van abban a különlegesség, az egyediség, ha ma egy gyerek a Katalin, Judit urambocsá' a Mária nevet viseli (fiúban, Laci, Feri vagy - mi balgaság! - István). Hát Bodza legyen már a lyány! Minimum! Vagy Málna, esetleg Cserszömörce. Szóval, lecsitítottam magam azzal, hogy biztos Ketrin vagy Katatónia...
Az én fiamnak elég klasszikus neve van. A vezetéknév igen-igen rövidke, ezért két nevet is kapott. Egyrészt az apja nevét, mert az nekem tetszett, másrészt a Gergelyt, mert azt meg az apja akarta, de nem hívjuk így. Idegenek, pl. az orvos csípőből legergőzte, de mondtam, hogy nem úgy hívják, aztán csodálkozott majd örült egy kicsit, hogy magyar neve van. Másoknak elképzelhetetlen, hogy a másik, sokkal hagyományosabb nevén szólítjuk (najó, elárulom, Lacó), volt olyan, aki azt mondta, hogy hát végülis az ilyen Károly, Sándor, István, László típusú nevek közül még a László a legkevésbé gáz. Mondom, neked meg anyukádat.
Fordított világban élünk, ma az lázad, aki összeházasodik, aki nem idegennyelvből fonetikusan átvett névvel illeti gyermekét... A sort még lehet folytatni. Aki nem jár Ringatóra (hihetetlen, de én fejből tudok dalokat, amiket énekelek Lacónak, meg a tököm akar földön ülni, hogy a hónaljam is elzsibbadjon egy csapat CEO pozícióból szülni ment sovány, és szép anyukával, hogy körbeudvariaskodjuk egymást gyerekestül, és miértígycsinálodszegénygyerek nézéseket kapjak, mert nem kötöm magamra éjjel-nappal szegényt. Amúgy az ilyen értelmiségi anyakluboknak a földön ülés a mániája, nyilván, hogy közben lehessen gyerekezni, meg igény esetén kutyafuttában a mellet mindenféle szemérem nélkül előkapni és "ciciztetni" ahelyett, hogy hagynák szerencsétlen gyerekeket együtt játszani, felfedezni a környezetet, az adott szobát, a játékokat). Na, szóval ilyenek.
Aktív témák
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Okos Otthon / Smart Home
- Windows 10
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest