Hirdetés

Aktív témák

• Csemike

aktív tag

Ma reggeli egyáltalán nem szokványos délelőtti sétámon a Ferenc körúti metrótól az Eltéig volt időm elgondolkodni a kifogásokon, amiket majd a konzulensemnek fogok mondani a szakdolgozatom lassú megíródása miatt. Emellett a fejembe ötlött még száz meg száz gondolat, ahogy ballagtam éppen a Duna felé, szóval égtek lelkemben kis rőzsedalok, arról, hogy öregszem, mert megszólom a fijjatalságot. Persze vannak vélemények miszerint én még csak egy kis egyetemista csitri vagyok, mit akarok én. :D De azért na... November 3. mindjárt itt van, és én akkor kerek évfordulót fogok ünnepelni Sopronban, merthogy akkor éppen ott leszek.
    Szóval, a mostani 15-18 éves lányoknak miért van szükségük az erős sminkre? Ahogy megsüti az arcukat a nap, látszik a vastag alapozóréteg, ami teljesen befedi az arcukat, a bőrük nem tud lélegezni, aztán csodálkoznak, hogy tele vannak bőrproblémákkal, és 30 éves korukra a rendszeres, fiatalkor óta tartó dohányzástól, a sok sminkeléstől 46-nak fognak kinézni. :(
    Én félig-meddig kényszerűségből hanyagolom a rendszeres arcpingálást, általában allergiás reakciót váltanak ki belőlem ezek a bizonytalan összetételű sz@rok. Mert persze, hogy ott van a ingredients címszó alatt, hogy mit tartalmaz, aztán fordítsd le, hogy mi az a metahydrodynamiteisobutyl-chloride-acid-leafextract... Eleve gyanús. A hajfestéssel akkor fogok foglalkozni, ha mondjuk 45 évesen majd nem akarok 70 évesnek kinézni, mert esetleg annyira fogok őszülni (ami nem valószínű, ha az apámat veszem, akire nagyon hasonlítok, és aki 60 éves és nem őszül).
    Hát, ez van.

A konzulensem meg egy nagyon cuki nő. :) Mármint kedves meg aranyos, mert mondta, hogy csak nyugi, igazodik az én tempómhoz, írjam, ahogy nekem kényelmes. És mondott csomó jó tanácsot meg szakirodalmat.

Aktív témák