Aktív témák

• Csemike

aktív tag

Jáj, végem van, olyan makacs csuklás van rajtam, mint Kukán. Lehet, hogy annyira elgondolkodtam zuhanyzás közben, hogy lenyeltem a szappant? Az nem lehet, buborékot nem csuklok. :N

..nyikk...

Sikeresen beiratkoztam, felvettem, leadtam, megadtam, elküldtem, fogadtam...
    Rangsorolásos jelentkezés... Ez azt jelenti, hogy nem a gyorsaság számít a meghirdetett kurzushelyekre, hanem majd az ETR eldönti, hogy hogyan rangsorol. Így csúsztam le jócskán egy érdekes tantárgyról, a pszichoszociális rehabilitációról. :( 15 hely volt meghirdetve, jelentkeztek rá 25-en és engem az utolsó előtti helyre rangsorolt. :F A többi tantárgynál nem volt probléma. Pszichoszoc. rehab. helyett meg felvettem másik kettőt. Így nézünk most ki:

Idegennyelvű szakszövegolvasás (angol)
    Szociális munka kiválasztott klienscsoporttal - gyerekek és gyermekes családok
    Terepkísérő szeminárium
    Video-home training (így van írva...)
    Szakdolgozati proszeminárium (hol van az még... ha olyan villámgyorsan írom meg ezt is, mint az előzőt, akkor ráérünk... :D)
    Szegénység, kirekesztés
    Cigányság
    Komparatív szociálpolitikai elemzések
    Kutatás a szociális munkában (erre azt mondták, hogy ez durva lesz, mint egy kitetovált angol futbalhuligán)

Na, asszem ennyi. Bőven elég. :)

Aktív témák

Hirdetés