Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
privnet
csendes tag
Sajnos várható még 1-2 tesztperiódus, sokmindent kell összehangolni, hogy egy ilyen komplex dolog összeálljon. Ettől függetlenül, jöhet a kritika, legalább látom, hogy mi a fontosabb megoldásra váró dolog.
Üdv: Miki
-
privnet
csendes tag
Folyamatosan dolgozok rajta, a végeredmény az a villámgyors verzió kell legyen majd
-
privnet
csendes tag
Ha már türelmesek kellett legyetek, várom visszajelzéseiteket... mi a jobb, az animált változat vagy a statikus ?! És várom vásárlásaitokat is Meg a mai sok munka után, akár a webshop is eladó jó pénzért
-
privnet
csendes tag
válasz kaller1 #1205 üzenetére
Igen, így kellene maradjon, és azért kell, hogy külső privnetes szerveren legyen, hogy a http://www.privnet.hu jelenlegi aktív terméklistájából jelenítse meg a termékeket és azok árait. Szóval, katt, ha tetszik kosárba, 1-2 perc adatok firkálása a számlázáshoz és szállításhoz, beküld, és az első DPDs autó viszi is, vagy ha mégis a személyes átvétel a kedveltebb, azt is összehozzuk a telephelyünkön... na megyek aludni
-
EmberXY
veterán
Én nem tudom, hogy mit teszteltek, vagy most éppen mi javult meg, de nekem speciel (mobilnettel) egyáltalán nem jön be semmilyen apróhirdetés (még a sajátomat sem tudom upolni)..
Up the Irons!
-
privnet
csendes tag
válasz domperke #1215 üzenetére
Ja, tegnapi statisztika: 20795 egyedi látogató, 126000 oldal letöltés, 1200000 request hits. A gyorstárazást próbáljuk jól belőni, hogy az ilyen számok ne okozzanak gondot. Még mindig nem tökéletes, engem nem zavar, ha kikapcsoljátok átmenetileg, amikor használható, írok.
-
kisza25
félisten
2napja az aprón alig tudok megnyitni valamit, a saját hirdetéseim is alig jönnek be, még az ie-re is ráfanyalodtam, az kicsit "gyorsabban" megnyitotta
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
EmberXY
veterán
válasz privnet #1212 üzenetére
Én speciel nem láttam a böngészőben, hogy a privnet-re várakozott volna, vagy sem, de az biztos, hogy miután letiltottam, működött az oldal az eddig megszokott minőségében..
Egyelőre még nem merem kivenni a szűrőt, mert jelenlegi helyzetben megoldja a problémát --bármi is legyen az....Up the Irons!
-
thearc
csendes tag
Nem tudom mi a vihar van, de már napok óta nagyon lassan jönnek be a Prohardver oldalai, folyton a Privnet.hu-ra vár, aztán gondolom egy timeout után csak betölti a lapokat. Ez három különböző helyről is így működik, gondolom errefelé lehet a baj. Kiábrándító.
Na, most látom, hogy a topic tele van ezzel az infóval. Nekem az utolsó topic oldalra 2009-es bejegyzések jöttek be. Na mind1, szóval kiábrándító.
[ Szerkesztve ]
+36304733356
-
őstag
nekem most megy rendesen az oldal,pedig nincs letiltva a hirdetés...tegnap még szar volt..
-
MODERÁTOR
Frissülgetünk?
[ Szerkesztve ]
Harrrr!!!!
-
littlelion21
addikt
Az elmúlt bő 2 és fél órában csak én nem tudtam belépni...?
-
Undoroid
őstag
válasz littlelion21 #1234 üzenetére
Szia!
Hasonló tapasztalataim vannak Nekem is!Mitől volt ez?
https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
-
Gergő_
őstag
nem csak te.
ezeket a teszteket éjszaka nem lehet lefolytatni? -
Globálisan nem ment semmi, de mostmár jó.
A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.
-
félisten
Nálam már minden rendben.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Gergő_
őstag
válasz dízelracer #1239 üzenetére
Igen, persze, csak megírsz valakinek egy jó hosszú üzenetet, vagy vársz egyre...
A blog.hu-n is éjszaka szokott lenni és előre jelezve van a szünetelés egy hamarosan visszatérünk-kel.
csakúgy lekapcsolni minden, nem szép húzás. -
privnet
csendes tag
Biztos volt valami PH globális frissítés, ez most nem az én hirdetésemmel kapcsolatos...
-
Gergő_: Most ezt miért kell?
[ Szerkesztve ]
A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.
-
Mr.Csizmás
titán
életem legszörnyűbb 2,5 órája volt PH nélkül
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Gergő_
őstag
Éreztem hogy nekem jöttök. Nem igazán értem mi volt a baj az észrevételemmel. Nem a megfelelő helyre írtam?
Szerintem illik bejelenteni egy előre tervezett leállást,frissítést, tesztet, a neve a felhasználók szempontjából lényegtelen. Ha áramszünet van arról nyilván nem tehetnek. -
luciferk
senior tag
válasz Mr.Csizmás #1247 üzenetére
Látom azért valahogy túlélted.
-
dízelracer
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest