Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
Azért az vicces, hogy van a PH!-ban olyan rész, amihez nem férsz hozzá Esetleg direkt adatbázisból feltölteni az infókat?
Üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás.
-
-
-
föccer
nagyúr
válasz kraftxld #1755 üzenetére
Ez jó ötlet. Csak az a kérdés, hogy ha a webszervert lekapcsolják, akkor honnan éred el a costum error page-t? Vagy azt kitenni egy külön szerverre?
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás.
-
ch003067
addikt
Most nekem is lassú, bár lehet, hogy ez csak az internetnek köszönhető ( 2mb)...
-
Szten Márs
nagyúr
Néha nem tölt be az oldal...
-
kaller1
veterán
-
MODERÁTOR
Néha megint katasztrófális a helyzet... Pl. az elmúlt 10 percben is!
-
Воланд
titán
válasz Intruder2k5 #1763 üzenetére
Azért még messze vagyunk a "katasztrófától", mert nincs 503, csak roh@dt lassú az oldal.
(#1765) Lenry: Este 10 körül, nem? Én is feladtam egy idő után a várakozást aztán mentem aludni.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
máyköl
veterán
Na most már tényleg jó lenne valamit csinálni.
Régebben nem voltak ilyenek, hogy hónapokon keresztül ennyi akadozás/belassulás/503, bizonytalanság legyen.
Tényleg jó lenne kiírni fent egy figyelmeztetést, hogy ettől-eddig nem lesz elérhető az oldal, vagy csak elég lassú lesz. -
Lenry
félisten
jaja, akkor. én unalmamban megnéztem a Barackot a kínai törzsfőnökkel. vicces volt a sok csingcsung szöveg, aztán mentem aludni.
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
máyköl
veterán
Csak nálam lassult be?
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
nagynorbi
aktív tag
válasz Intruder2k5 #1773 üzenetére
Na de mi járathatja ennyire csúcsra?
-
joshua7
veterán
Pötschbukon van valami, hogy most mi a rossz?
Semper Fi
-
máyköl
veterán
Kb. 50% -ban küldi el a hozzászólást. Ha nem, ledob, majd duplázik.
-
Túlságosan visszavettünk a konfigurációs limitből, azért lassult be. Visszaemelem.
A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.
-
Van egy sejtésem, azt most javítva van egy ideje, ha most egy hétig nem lesz baj, akkor az volt. Amúgy közben teljesen folyamatosan (már amennyire tudom) figyelem a szervert, hogy mi okozhatja az anomáliát.
[ Szerkesztve ]
-
503 nem lesz már (elvileg), csak max timeout, ez az anomáliának a jele, olyan mintha nem létezne a webserver.
A lassulás oka tegnap-tegnapelőtt az volt, hogy véletlenül beleegyeztem, hogy radikálisan csökkentse a rendszergazdánk a webszerver kapcsolatlimitjét, mert úgy látta, hogy nem használjuk ki. Ez vasárnap reggel volt. Ilyenkor még szép, hogy jóval kevesebben használják. Ezért volt a lassulás, de már visszaemeltem a limitet.
[ Szerkesztve ]
-
dízelracer
őstag
Másnál is döcög az oldal?
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz dízelracer #1788 üzenetére
Izzítják az új PH-t elvileg
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
samfishR
senior tag
válasz Szten Márs #1790 üzenetére
nálam sem, sőt most pár helyen elég gány lett a betűtípus
-
addikt
-
bpx
őstag
kérlek szépen nézni kell a PH! TV-t, ott be is lett mondva
-
Sorry a kellemetlenségért, volt egy kis malőr, így meghalt a db-szerver, de most már tökéletes.
-
kingabo
őstag
[ironia]ismét tökéletes volt a bejelentés, a kommunikáció az olvasók felé[/ironia]
-
félisten
Megint 1.0 alá csökkent a net ph! értéke.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest