- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Aktív témák
-
Grass
aktív tag
Kizárt. az 1.6 eléggé megosztotta az embereket. Ezzel akarják ismét egy helyre tömöryteni őket. bár ez nem mindenkinek tetszik. Azt modnják hogy 1.6 jobb, meg hogy nincsenek csalók. Hát másabb az tény. Jobban szórnak a stukik meg minden.viszont ma láttam egy akkor csalót. még videóm is van róla.
-
Grass
aktív tag
sajna nem. ott másodika körül keresgélj. de az eredeti szöveg ez:
'' További információ, hogy a Valve dolgozik a WON-t használó játékosok Steam-re való áthelyezésén. Ennek érdekében nyár végén megszűnnek a WON authentikációs szerverek. Aki még nem rendelkezne Steam klienssel, az letöltheti innen.'' -
Grass
aktív tag
Azért még az 1.5 vs 1.6 véleményekt mindig várom :)))
-
Grass
aktív tag
Nos hát hol is kedzjem. Az UT2004 című topicon felbuzdulva nyitottam ezt a témát.Remélema a cím felkeltette érdeklődéseteket. Itt szeretném megtárgyalni a Counter-Strike játékkal kapcslatos élményeket, véleményket és létrehozni egy a játék körül csoportosuló baráti kört. Én személy szerinte nagy CS rajongó vagyok ( gondolom ez nem meglepő). Az első kérdés amit feldobnék hogy 1.5 vagy 1.6? sajnos az 1.6 nagyon megosztota a cs társadalamt az én meglátásom szerint ami nem túl jóm, bár most hogy nyár végén megszűnik az 1.5 lehet ismét egységesebb lesz a játékosok tábora.
Aktív témák
Hirdetés
- Makulátlan ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop(RTX 3050Ti, i5-11400H)
- Intel Core i9-13900K 24-Core 4.3GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.80 GHz) Processzor!
- Samsung C-HW-C440G 2.1 Soundbar Hangprojektor - 270W
- MSI Katana GF66 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3050 16GB 512GB NVMe gar
- Hisense U5120GW 5.1.2 csatornás Hangprojektor 510 W teljesítmény -Dolby Atmos és DTS:X támogatás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Tenda RX2 Pro Wifi6 Router
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest