Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Passziviti
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Agyzuzo
addikt
Két éve nem fejlesztik és küld nem éppen publikus infokat a gépedről ide-oda... A helyedben nem használnám...
-
Ploszi
senior tag
Superman! Nekem is szokott CRC-s lenni letöltött file, ilyenkor én újra letöltöm, másodikra mát OK szokott lenni, én ebből arra következtettem, hogy a server és az én gépem között sérül.
-
guest
veterán
Használj ReGet-et, azzal jönnek le legbiztonságosabban az adatok. A GetRight-ot felejtsd el, esetleg még tehetsz egy próbát a FlashGet-tel is. De a ReGet a legjobb ha biztosra mész.
-
McJames
senior tag
A hiba (feltehetőleg) nem az ''Ön'' készülékében van. :)
Gyaníthatólag a hibás letöltött állományok nagyobbik része szórakozással kapcsolatos, igaz?
Mert akkor a hiba többnyire az adott ISP anti-warez munkájának köszönhető és mint ilyen nem felróható. Sajnos ez van... Keress hibátlan anyagot. Többnyire az is van... :) -
Superman
nagyúr
Nem tudom más hogy van vele, de én nagyon rühellem, ha letöltök valamit, megpróbálom kicsomagolni, különösen, ha fontos programról van szó, aztán a tömörítő ''cirkulus redundancia controll'' errorral (ha jól emlékszem ez a rövidítés feloldása) leáll. Mióta megvettem a CD -írót, fura módon az állományok 80% - a CRC hibával jön le. Ilyen nagy számban sosem töltöttem le CRC -s állományokat, pedig most már nem az Explorer belső letöltőjét használom hanem GetRight - ot. Ja, nincs olyan progi, ami kitömörít akkor is, ha CRC -s egy állomány?
Aktív témák
Hirdetés
- Vallás
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- EAFC 26
- Microsoft Outlook topic
- Milyen egeret válasszak?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- iPhone topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Óra topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest