Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 
			  LOGOUT Ide várunk: 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Ezt csak jótanácsként írom. Úgy ne vegyél hűtőt, hogy egyből ventit kell rajta cserélni, mert az ráfizetés. Ha jó áron látsz olyan hűtőt, amin a venti is patent, akkor azt vedd meg. 
 Pár hete küldtem vissza a boltnak egy ID-Cooling Frozn A620 PRO SE hűtőt. Nagyon felpontozta minden hardverajánlós oldal, hogy milyen jó, meg minden... Hát nekem kopogott, zajos volt a venti, meg szerintem a hűtőbordából is kihallott valami rezonálás. Cseréltem rajta két itthoni Arctic ventire, azokkal már jobb volt a helyzet, de hát mondom ezt így felejtsük el. Vissza is küldtem.Nehogy már egy vadiúj hűtő beüzemelését azzal kezdjem, hogy ventit cserélek rajta... mert, ha a borda még annyira csúcsszuper is lenne (nem volt az), akkor még csak-csak. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest