- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibizje
tag
Még egyszer köszönöm a szépen a segítségeteket és hogy rám szántátok az időt.
-
tibizje
tag
Utánaolvastam, és azt írták, hogy AMD-s alaplapon nem a ház hátulja felé fogja fújni a levegőt, hanem függőlegesen, a táp felé. Ez nagy probléma?
-
tibizje
tag
Köszönöm szépen a választ mindkettőtöknek.
-
tibizje
tag
Elindítottam egy Prime95 tesztet, 100%-ra leterhelte a processzort és megnéztem közben a hőmérsékleteket.
Speccy nevű program a processzorra 255fokot írt(nyilván ez téves), az Aida 64 a kezdetekor szépen írta felfele folyamatosan, elment 57 fokig a CPU, de magokra egyenként ott is 255 fokot ír, aztán mióta 255-t ír a magokra, a CPU hőfoka lement 40fokra, de a magokra még mindig 255 fokot jelez, pedig a teszt még mindig megy, a processzor folyamatosan 100% terheltségen megy. Ezt nem értem. Valaki valami normális programot tudna mondani, ami leméri a hőmérsékletet rendesen? -
tibizje
tag
Üdv. Ezek mennyire normális hőmérsékleti értékek FIFA 13 közben?(tudom, nem valami gépigényes játék)
http://kepfeltoltes.hu/130623/1353206917Untitled_www.kepfeltoltes.hu_.png
Alapjáraton az alaplap 35-36fok, a CPU 36fok, a magok egyenként 25 fokosak, a GPU pedig 47 fok 40%-os ventilátor mellett. Egyébként nem sok egy kicsit az a 3000rpm a processzor ventilátornak? alapjáraton és játék közben is ennyi.
MSI 760GM-P23 FX alaplap
AMD FX-4100 processzor(gyári hűtő)
MSI HD6850 1GB DDR5 R6850-PM2D1GD5 videokártya
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest