Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
deepwell
aktív tag
válasz
deepwell
üzenetére
Azt hiszem megtalaltam a valaszokat ! a Hardware sensor monitor progi ami kiirja a cpu hofokat es kulon a ket core hofokat ! a CPU nem megy 41 fok fole terheles allatt ! ezert hideg a vizem azaz hosszu terheles alatt langyosodik termeszetesen passzivan. a magok 100% terheles melett 55 fok korul mozognak. eddig ez a program mert a leghihetobben ajanlom probaljatok ki erdekel masok velemenye !
-
deepwell
aktív tag
-
deepwell
aktív tag

ezen blokk analogiajara gyartott blokk van rajta. Gyakorlatilag a northwoodot hibatlanul hutotte, es az a furcsa, hogy itt is amint megszuntetem a terhelest visszaesik a homerseklet iddle homersekletre. tehat nincs a visszahulesi fazis egyaltalan. Az alaplap masik fele HIDEG .
-
deepwell
aktív tag
persze paszta van es rendesen az egesz feluleten felfexik nem ugy mint a gyari. egy zalman cpublokk egy eheim 1200 l/h pumpa egy Noise Isolator AGB tartaly es egy subaru futo radiator. gyakorlatilag egy northwoodot hutottem vele korabban a 2.8 as 4.0 Ghzn ment, viszont ott rendesen meleg volt a viz !
-
deepwell
aktív tag
Sziasztok !!
Hatha tud valamelyikotok segiteni ! Egy 8400 as processzor ul a gepemben egy Gigabyte P35-DS3P lapban. Felraktam vizhutot a procira ma. Viszont az az erdekes, hogy szinte semmivel sem melexik kevesbe mint a gyari hutovel. a viz es a holeado is hideg, a proci pedig Core temp szerint 70C speedfan szerint 56-60. A blokk hideg, a viz hideg ?? az iddle core temp szerint 48 a speddfan szerint 32 fok !!!!:???
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB GameMax STORM Black EVGA 600W
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest