- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
wargamate
csendes tag
az az igazság hogy nem igazán nyulhatok bele a gépbe, mert ha szétszedem oda a garancia... nah mind1 visszaviszem(Mikland) amúgy ennyiért még az is megérné ha nem adnának garanciát, de ha meg megcsinálják, azzal csak jól járok
azért köszönöm a tippeket
-
wargamate
csendes tag
Teljesen tanácstalan vagyok... KB fél éve vettem egy gépet :AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5400+
Az utóbbi 2-3 hétben ha több programot használtam egyszerre, vagy mondjuk konvertáltam, akkor a gép lekapcsolt, olyan gyorsasággal mintha kihúztam volna a falból, majd nem kapcsolt ki, nem konvertáltamamikor játszom, és csak a játék fut akkor a Core Temp nevű program szerint alapjáraton 25 , 23 fok játék közben pedig stabil 70-75 fok
De van olyan amkor 85sőt 95 fokot is kiír és nem kiugró értékként több percig tartja az értéket(naplózza a hőmérsékletet) Ma mértem a maximumot 99fok szerintem ez marhaság, vagy akkor hogyhogy nem kapcsol ki a gép, vagy ilyen hőmérsékleten nem olvadna meg a cucc? előre is köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED TV topic
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- Opel topik
- Óra topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen házat vegyek?
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- antivirus szoftverek, licencek, Legion Pro 7 RTX GAMING laptopok (RTX 4090), Dokkolók
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest