- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
fbeni91
tag
válasz
atti_2010 #2435 üzenetére
Ez processzor nagy a hőtermelésű típus. Terhelés nélkül is 50 fokkal szokott indulni.
Amúgy a CPU hűtő közvetlen érzéki tapasztalással is nagyon meleg? (Óvatosan(!): ha tényleg 69-76 fokos, az már égési sérüléseket okoz!!!)
A HDD 55 foka még éppen belefér a tűrésbe.
A problémával még nem találkoztunk, ezért megnézzük egy azonos típuson, aztán jelentkezünk az eredménnyel.ezt kaptam vissza a boltból ahol vettem a gépet!!... :S
Majd jelentkeznek!! de a procim már akk ezek szerint károsodott! úgy h lehet h gép cserét kérek töllük!! :S vagy minimum proci,venti,hűtőborda cserét!!........ :S :S -
D34L3R
tag
válasz
atti_2010 #2164 üzenetére
Ne vedd sértésnek de valami ötlet kellenne hoyg mit csináljak! Szerintem meg tuti a proci mert mint leírtam első indításnál amikor még a proci max hőmérséklete 53-57 között van stabilan addig a játék nem "szaggatt" de ezt nem nevezném szagatásnak inkább ilyen rángás...és nézek egy fanspídet amint ingadozik a proci úgy a játék is rángat! Szóval én arra következtetek hoyg proci!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest