- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jakab66[hun]
senior tag
válasz
kovsol #20751 üzenetére
Maga a típus, nagyon tetszett, az MSI változat. Szép volt, nagyon csendes. Viszont már volt 2db játék, amit nem tehettem maxra, mert játszhatatlan volt.
Hitman Absolution, és a Far Cry 3. Ha tényleg ultrára tettem, max élsimítással, akkor nagyon alacsony volt az FPS. Ezen kívül szerettem, csak csalódtam, hogy 65ezres vga-n nem fut minden úgy ahogy én szeretném.
Persze kicsit túloztam azzal, hogy "nagy" csalódás volt. Bevállalnám megint, de csak azért mert már nem játszok semmivel. Alacsony fogyasztás, jó teljesítmény. Ez mindenképp pozitívum volt.
-
válasz
kovsol #20628 üzenetére
HT-nak csak akkor van értelme,ha tényleg olyan progikat használsz ami igényel több magot-szálat.
Én előnyben részesitem a HT-s procikat.#20626 =HG= : Ez nagyon jó
#20629 Repsol600 : Félre értetted. Nem magától emeli a szorzót,hanem a fesz emelésével én tudok beállitani nagyobb szorzókat.
-
válasz
kovsol #20603 üzenetére
Nem ez nem arról szól,ez nem a hwbot.
Ez arról szól:
Az adott konfig,alaplap-memória-processzor-hűtés mit tud együttesen produkálni.
Mindig van egy egészséges verseny,de ez nem arról szól.
Ezért fogok mindenkitől FPO/BATCH adatot is kérni,mert ezeknél a prociknál számit.Ez a táblázat-lista,informativ jellegű.
Minnél több infó van benne egy adott konfigról annál jobb.Én nagyon sokat profitáltam ezekből az adatokból,esetleges vásárlás előtt.
Az uj cuccokról nem sok minden van benne,de majd most remélem feltöltjük.Tehát mégegyszer elmondom,ez nem a versenyről szól.
Egyformán örülünk mindenki cuccainak és segitjük azok ésszerü tuningolásában. -
válasz
kovsol #20598 üzenetére
Az is teljesen rendben van.
Mindenkinek saját döntése,meddig megy el ha tuningról van szó.Előző procim is ment 4.5GHz-et csak a fesz nem mindegy
4.8GHz-en ment a teszt egyébként 1.18V mellett,35. perc után elhasalt (avx-es prime).
Néztem utána 4GHz alulfeszt,de 0.97V-nál nem tudom lejjebb vinni a feszt
-
válasz
kovsol #20547 üzenetére
Ez így van.
Az az avx-es Prime95 is megküldi rendesen.Tegnap versenyem volt nem nagyon foglalkoztam vele,de egyre inkább úgy tünik hogy ennyit tud a proci.Ma is szórakoztam vele kicsit,nem kevés cmos reset volt.
Még jó hogy van a lapon szép kék reset gomb
Megrendeltem a másik ramot,attól várnám még az előrelépést,ha mégsem menne jobban a proci,akkor sem gond ha megmarad egy 2133Mhz-es ram,sose baj,ha van.
-
=HG=
addikt
válasz
kovsol #20533 üzenetére
Az biztos, hogy jól szigetel a kalap !
De szerintem ha kalapot emelne sem lennék sokkal előrébb!
Szerintem nagyon kicsi a magnak a felülete, hogy leadjon ennyi hőt... Ha megnézel egy kupaktalanítottat, láthatod, hogy egy csík az egész középen.... Ez valami olyasmi, amikor arra a kis utazó rezsóra (ha láttál már ilyet) ráteszel egy nagy fazekat... Soha nem forralja fel a vizet benne ! -
válasz
kovsol #20514 üzenetére
Hi itt is!
Dehogyis...
Azok csak ilyen bemutatós dolgok,lássák itt a többiek mi is ez a cucc és mit tud.
Ahogy az aláírásomban is látható van Intel lista Ide fog felkerülni az Ivy Brgidge is,hasononló opciókkal.
Ami innen is elérhető
Itt le van írva minden,mi kell ahhoz,hogy felkerüljön a listába,illetve,ha a táblázatban a fesz értékekre kattintasz akkor láthatod éppen abba az opcióba mik az elvárások.Van AMD -s részleg is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest