- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Argos: Szeretem az ecetfát
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
Hát ne félj kiteszem.Ha -20 lessz az ablakba lessz a gép 1-2 tesztre, és meglátjuk a 4.5ghz-t.Mondjuk ha még meg lessz,mert már kaptam 1-2 nagyon brutál ajánlatot.
Elvileg meg se kéne hirdetni majd a procit,persze a show kedvéért megteszem.6944) akoska07: nyomom,nyomom neki ákos de most vissza kell állni p35-re megint.Kell egy kis tapasztalat,mert az elmúlt időszakba csak ez a p35 lapom volt,de ez is csak 2 hétig volt meg talán,még a volt BMW féle procit kiteszteltem,és hát minden proci másképp viselkedik.Sok variáció nincs mondjuk,mert piszok egyszerű lap,de jó ez a lap nagyon.LLC nélkül is csak 0.04 a dropp max,llc-vel meg 0.02 alatt van.Ami még furcsa hogy ha llc nélkül nyomom pl 4ghz-nél idle is és load is ugyanúgy 1.072v.
Szóval korrekt lap ez,és itt lazán lehet llc nélkül használni mindenhol,és nincs az hogy idle magasabb mint load,és még is jobban megy llc nélkül.Szerintem ezt a lapot el se adom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged