- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- Napkollektor - csak úgy
Új hozzászólás Aktív témák
-
puttputt
őstag
válasz
krammerka #2807 üzenetére
Köszönöm a "megbocsátást" - remélem, ezt annak vehetem -, én sem reagáltam valami szolidan - pedig nem ez jellemző rám... igaz lipi
-, ezért kérek elnézést. (S mivel én majdnem minden munkám és egyebet - általában mindig gyorsított tempóban gépen intézek egyelőre -, ezért volt nehéz elvonatkoztatni..., pl. feléd krammerka, meg én is rossz passzban voltam - másokhoz hasonlóan -, sajnálom, hogy itt, - vagy pont, hogy nem "itt" - ilyen negatíve jött le. "Boldog, boldog, boldog születésnapot..."
Valszeg. ma küldök még egy hsz.-t, amiben összegezve küldöm a képeket (összes eddigit és néhány újabbatt) rendezve, jól méretezve, kategorizálva. Így könnyű lesz berendezgetned a dolgokat.lipi - immár "in-diszkriminatív" megjegyzésem
:
Kétségtelenül lesz, s akkor már dobhatsz nekem is egyet, mert kezdek megfázni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest