- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
Új hozzászólás Aktív témák
-
lizakattila
senior tag
válasz
krammerka #18788 üzenetére
Hát igen, ki kell tapasztalnod ezt is, hogy mit szeret.
Legfőképp arra figyelj, hogy a QPI órajelét tartsd 4GHz alatt (addig ált. nincs gond vele). Lehet megy fölötte is (ha megy, akkor nyugodtan növelheted azt is, mert jó hatással van a memória sebességre), de egy bizonyos órajel fölött ez is okozhat instabilitást.
A ramokra akkor éri meg áldozni, ha esetleg i5/i7-et tervezel. I3 szériához én azt mondanám fölösleges gyorsabb ram. Eget rengető gyorsulást/javulást nem fogsz elérni nagyobb órajelű ramokkal sem. Ezt azzal magyaráznám, hogy sajnos az i3-ak memvezérlője lesz a szűk keresztmetszet. Hiába hajtanád 2000MHz-en a ramokat, sokat nem gyorsulnának.
Inkább nézd meg, hogy ezek a ramok mire képesek (magasabb órajelre, esetleg szorosabb időzítésekre).Én meg közben néztem egy Max BCLK-t. Egyelőre ennyi jött össze. Ha valamelyikőtök majd ráér ezt is berakhatja a táblázatba egyelőre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- i5-8400 Processor, 6 mag, Max Turbo 4.00 GHz, ajándék hűtővel-elkelt TheCrafter22, értékelésre vár
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Core i7 9700 processzor - 6 hó garival
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest