- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kraz
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
Hát ha azt vesszük nem rossz ez a bios.Legalább már végleges és nem béta,és ugyanazt tudja mint az f10c.Ez is valami,és ram kompatibilitáson javítottak mindenképp.Kicsit máshogy lövi be a ramot,de utána lehet állítani,és akkor ugyanott van mint f10c.Én valószínű hogy fent hagyom.
lipi67: Hát máshogy nem birom elmagyarázni.Lehet én vagyok béna,sose bírtam jól magyarázni,inkább csinálni tudom jobban.Nem lennék jó tanár.
Most nem tudom de az f10c bios-n ha 1100 trd 6-n,az f12-be trd 6-on kicsit lasabb 1100-n,de viszont f10c-n nem megy trd5,f12-n meg megy,és ott ugyanazt nyomja nekem mint f10c-n trd 6-n.TRD tudom ugyanaz de nálam ez a helyzet,nem tudom hogyan.Csak a bios kezeli valahogy másképp a ramokat.Na jól van mert belezavarodok már.
A lényeg hogy nem rossz az f12,de jó volna ha kipróbálnád,mert ram teszteket te jobban nyomod.Én inkább cpu oldalon vagyok jobb,ramokat sose vittem határon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Battlefield 6
- Dell notebook topic
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Samsung 980 500GB M.2 NVMe SSD 3500MB/s 100/100 újszerű állapot
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5-8600K 6-Core 3.6GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.30 GHz) Processzor!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest