Hirdetés
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
- 

lipi67 nagyúr válasz  krammerka

üzenetére krammerka

üzenetéreFeladni.. Sz.F. :"Meghalni lehet, de elfáradni soha!"  - Gondolod, mikor semmi se jön én élvezem. Dmarkok közben főzök-mosok, Prime detto, a többi, na akkor szoktam fázni.. - Gondolod, mikor semmi se jön én élvezem. Dmarkok közben főzök-mosok, Prime detto, a többi, na akkor szoktam fázni.. (#10619) kulerr: Nagyon vicces..  Ez sose versernynek, inkább adatbázisnak készült. Persze jobb ha nyersz, a németek se örültek, hogy a 2.vháborúban másodikok lettek Ez sose versernynek, inkább adatbázisnak készült. Persze jobb ha nyersz, a németek se örültek, hogy a 2.vháborúban másodikok lettek -ezen ahogy most írtam, felröhögtem.tuti hülye vok- -ezen ahogy most írtam, felröhögtem.tuti hülye vok-ahogy folyamatosan olvasom s reagálom le 5-5 percben a hsz-eket feltünt: Ákos:"Hát persze, hogy rakd be!" Kulerr: "Köszi Áki!"(már Áki!!!  ) -és még el is pirult...- ) -és még el is pirult...- 
- 

lipi67 nagyúr válasz  barnam_

üzenetére barnam_

üzenetéreSokkot kapott  Majd észhez tér,egy elem ki -összezár stb..trilógia. Utána 1 modulullal boot, majd meállítod, kicsit több feszt adva aramoknak és az mch-nak. Ment és kilép. Ugye ilyenkor bootol, de Te még dos-ban powert nyomod pár mp és leáll (megvárhatod amíg feláll, de minek) Beteszed a többi ramot is és hajrá. Majd észhez tér,egy elem ki -összezár stb..trilógia. Utána 1 modulullal boot, majd meállítod, kicsit több feszt adva aramoknak és az mch-nak. Ment és kilép. Ugye ilyenkor bootol, de Te még dos-ban powert nyomod pár mp és leáll (megvárhatod amíg feláll, de minek) Beteszed a többi ramot is és hajrá.
 Igen, szerintem sincs bajka a procidnak, lapnak se, de lehet, hogy fárad kicsit. Nálam régebben úgy jelentkezett először, hogy több feszt kért a ram. No, azt hittem azok haldokolnak, de más (u.olyan lapban ) simán boot, nálam meg csak csipogás, ujraindulgatás. Majd ha több feszt adtam biosban, akkor mentek mint az ágybaszarás.Ezeknél a feszeknél már az a baj, hogy az a sok idő, amíg a borda felveszi a hőt a chipsetről, már ott a bibi. A ventik már későn fújnak. A mostani ventijeim is hőszarosok voltak, minek? Gondolkodtam: 
 -Ott forog 600-as fordulaton én meg adom a procinak az ívet. A TRUE kva jó hűtűtő, fel is veszi hamar a hőt és..és amire a venti érzékelője rádöbben, hogy meleg a borda (ott már kell azért hogy forró legyen a borda, hisz az érzékelő kb 2cm-re van tőle) Szóval addig rég fagyok, stb..Így lecsíptem a drótok végéről az érzékelőt és a 2 drótot összeforrasztottam, így bootnál már 2600-as fordulaton indul a TRUE 120*38-as ventije. (ez nem 1,6-1,7v-nál van.) Ha tudom, hogy van értelme és esélyes, hogy jobb eredmény legyen, és mch is 1,56körül kap majd, a vtt is 1,5v körül lesz, no meg a proci is 1,55v körül, akkor ..
 Reggel ablakhoz teszem a kikapcsolt gépet, és fagyogat magának délig. Fejben persze megvan a tuning..Délben bekapcs, bios 25mp, +feladatkezelő 10mp+ ET615 mp és hajrá. Vagy sikerül, vagy nem. (Ezért útálom a dmarkokat, nemtom már melyik az a mocsok aminek a végén van 2db sound test. No az szopatott..Végigment minden és a 2. sound test-nél a vége előtt 3mp-cel fagyás..Addig bírta a cucc. Ilyenkor táp kikapcs, fél óra pihi és újra. Persze az a szemét mpost 5mp -cel a vége előtt fagy. Na ilyenkor ..cigi 
- 

üzenetére barnam_

üzenetéreMég Te is! Kben grat, nagyon szép eredmény!!!  
 Ha én a q9400-nek adtam (nem minuszban!!!) 1,8v-ot(tom-tom,ez a dezentor jeges-políros-tuningbetyár is írta, hogy..khm..) Te ha kirakod a Wolfot az ablakba, adhatsz Te is neki, nem hó meg. (lapod fog hamarabb, mch-t égeted rendesen Te is ) )
- 

lipi67 nagyúr válasz  subaruwrc

üzenetére subaruwrc

üzenetéreSzépen alakul az.  1,45-ös VTT a max? beszarok. Nálam..Nálam nem szerette e Vtt emelést, 1,38-nál már nem tetszett neki. Úgy viselkedett mint a 2xxx-es, 1,28V-on volt a legjobb mindenben. -Nálam képek bejönnek- 1,45-ös VTT a max? beszarok. Nálam..Nálam nem szerette e Vtt emelést, 1,38-nál már nem tetszett neki. Úgy viselkedett mint a 2xxx-es, 1,28V-on volt a legjobb mindenben. -Nálam képek bejönnek- 
 Te! HWBOT csal. Nála pl. a 8.250-es eredményemet (wPrime) megelőzte a 8.252-es . SuperPI-ben se nem van holtverseny? Másnai is hajszálra 9.937 lett, mégis 2 pöttyel több pontot kapott, és elém tolták..(természetesen au is q9550-es, p45-ben)?#10608) kulerr: No! Megvan az álomautód? Szóval csak engedték a modik, s a boldogság elvakít és nem látod a képeket  (#10610) subaruwrc:  Most látom( sorba mén lefelé az olvasásban és ezé'). Te! Lesz sztem egy jobb 3200-es procim. (remélem) Most látom( sorba mén lefelé az olvasásban és ezé'). Te! Lesz sztem egy jobb 3200-es procim. (remélem) 
- 

üzenetére barnam_

üzenetéreKöszi! Igen quaddal nem 1xű a pi, de annak örültem a legjobban, hogy 4660-on simán fut a Super PI, ez a nagy szó! (Mások többnyire validolni se tudnak még 4,5GHz-en sem, s nem is adtam nagy feszt ha megnézed. Kva ablakra süt de. a nap, hiába nyitom ki, a gépre verődik a fény és melegíti. (megnéztem, nyitott ablaknál 39°-volt mikor felállt a rendszer. Alaplap asszem 35, hdd 28..) 
 A Team is kezdte élvezni, hogy foglalkoztatva volt..
 - Lépnem kell, jön a lányom a központi írásbeliről, meg a fiamnak is kell a gép..-
- 

lipi67 nagyúr 
- 

lipi67 nagyúr 
- 

lipi67 nagyúr wPrime: [link] 
- 

lipi67 nagyúr válasz  tom_tol

üzenetére tom_tol

üzenetére -Ne higggyyyy Neki, hiányzó láb csinálja biztos! -Ne higggyyyy Neki, hiányzó láb csinálja biztos! Asus se kutya sztem. Ma itt már végre plusz 1 volt  Most kezd hűvösödni, de már itthon vannak a törpéim, nem lehet "ablak kinyit". Sikerült 1-2 jobb eredményt elérnem PI-ben, Dmarkokba, wPrime alatt, meg csináltam egy validot: [link] Most kezd hűvösödni, de már itthon vannak a törpéim, nem lehet "ablak kinyit". Sikerült 1-2 jobb eredményt elérnem PI-ben, Dmarkokba, wPrime alatt, meg csináltam egy validot: [link]
 Amúgy csináltam jobbat is, de..nálam f7-tel nem menti le a cpuZ-be a validot a szemét. Így tökölgetek vele, s mire elmentem (klikk ide-klikk oda) le is fagyok 
 Ákoska vagy Krammerka, tegyétek már majd be max oc és max FSB-hez. Köszi! Bagira01: Áruld már el légyszi, hogy miket tapasztaltál!!!!    
- 

- 

lipi67 nagyúr válasz  lizakattila

üzenetére lizakattila

üzenetére 
 #10503) subaruwrc: 
- 

üzenetére barnam_

üzenetéreÉn meg ERRE: [dicsőséglista  ] és 5x rajta is vagy! ] és 5x rajta is vagy! 
 És [itt is találsz ismerősöket ] ]
- 

üzenetére barnam_

üzenetéreNem 2 i7! 2 i7-es rendszer, lappal, rammal mindennel!! 
 Megkereslek a Giga dicsőséglistáján!
 Persze!! a szarabb vga-val jobb eredmény jöhet! (#10347) hackeeeee : Nem. Az enyémben is 12MB l2 van, s nyolcadannyiba kerül.. 
 A "példányszám, a 400-as (g)mch, az extremitás. Ez amolyan státusszimbólum, fricska az AMD-nek, hogy ilyet is lehet csinálni..
- 

- 

lipi67 nagyúr válasz  hackeeeee

üzenetére hackeeeee

üzenetéreTanulj nigger, hogy utol érd a majmot!  Hát..amit írtál, nem bíztató. Inkább még nem is foglalnék álláspontot mert, lehet, hogy melegebb van a szobában, szarabb a ház szellőzése(ráterített nagymuti egy csipketerítőt, hogy jobban mutasson rajta a váza  ), most nem optimálisan fekszik fel a hűtő, stb.. ), most nem optimálisan fekszik fel a hűtő, stb..
 - degradáció.. , reméljük, h nem- , reméljük, h nem-
 (mi a f@sztól, hisz nem adtál neki feszt 1,7v-ot, s nem is prájmoltál fél napot 1,55v-tal..(sztem azokat is bírná kben)Persze! Nem jó a sok száraz anyag, merevség-komolyság folyamatosan 
- 

lipi67 nagyúr Ma egész nap ezekkel kinlódtam  
 [Super PI 1M]
 [wPrime 32]
 Azért tök jó, hogy a quaddal lazán lehet 4,5GHz felett dolgozni, és a team ramok se szarnak be 1300-tól..
 (super Pi-ben egy quad lényegesen gyengébb mint egy 8400..)
- 

üzenetére barnam_

üzenetéreBocsi a késői reagálás miatt, napokig reggel 5 után feküdtem le, tegnap nem bírtam este 1/2 8kor elaludtam.. 
 Azt az eredményt még Abit IP35-E lappal és asszem 800-as patriot vafgy 800-crucial, esetleg OZC reaper 1150-es rev1-essel, nem emlékszem már.PCMarkról írtam Neked, ütött a guta, nekem se pontozott. Aqua meg le se fut sehogy se.. (#10208) hackeeeee : Jogos, de prime 70-75° is ok még, hidd el. Másnál (játék) az 70°alatt van bőven. 
- 

üzenetére hackeeeee

üzenetéreValós 1,18v? Simán mehetsz 1,225-ig 24/7-be. Ha több 100MHz-et hoz, megéri. Ha aránytalanul kevesebbet..valóban nem. 
 Aggregátor:
 Képtelen vagyok javítani..A kva nap is süt, minden ellenem van "Most ennyi jött össze.."oszt dobsz egy majd 5,1GHz-et.P45ben meg több fesz kellene a 8400-nek..  (#10193) Bagira01: VTT-nek 1,4v felett kell adnod  
- 

üzenetére barnam_

üzenetéreNekem az Abit IB9-es bioszánál a max adható fesz (ugye 965-ös lapról beszélünk) 1,6V-volt. Megadtam neki és..u.úgy felülfeszelte mint amiről most Te írtál. Érdekes, mert 1,3v-on (példa) meg volt a 0,05v droop.. 
 Ez a fénykép nem most készült, hanem amikor vettem. Akkor még nem tudtam, hogy kell majd Neked kép. Majd lefényképezem csak most "itthon van a férj", nem biztos , hogy örülne nekem, s nem akarok családi vitát..
 az offjoz most késő van nekem 
 (#10172) hackeeeee : 
- 

lipi67 nagyúr 
- 

lipi67 nagyúr válasz  tom_tol

üzenetére tom_tol

üzenetéreIgen, gyári. Ne fájdítsd már a szívem (dmark06 holnap jön majd a porondra, de 18,5k pötty max, tudom..) Nálam az a HDR/SM3 -as pontszám a gázos. Mi a felelős azért? Már több vga-s stb topikban kérdeztem, sose kaptam választ  (#10159) hackeeeee: Az milyen? (#10161) Aggregátor : Igen, ilyen, csak a hőcső réz. 
- 

lipi67 nagyúr válasz  darál0w

üzenetére darál0w

üzenetéreMi a kukim ez? Tudod mi lehet a jó benne? Az, hogy 0,7alatti vid-del is kiadnak..Egy olyat kifogni, b@szottul hűteni és nyomni neki..huhh..jó lenne  _nekem egy brutal VGA kellene_ mind1 , h milyen, csak a saját kategórájában bajnok legyen. A baj az, hogy ha véletlenül talál az ember ilyesmit, lát 1-2 jó tuningeredményt tőle..na..megveszed, hazaviszed, megy is , minden ok, utána jönne a tuning és félútom már összeszemeteli a képernyőt.. (#10152) darál0w 4870-es paramétereiben kellene Te!    (#10145) darál0w :      sajna, most lépnem kell, 5től a törpéké a gép..Majd este, miközben főzöm a másnapi ebédet..(mert ugye lehet, hogy reggelre fagyni fog, akkor meg szarni az ebédre, bomber fel, ablak kinyit és hajrá sajna, most lépnem kell, 5től a törpéké a gép..Majd este, miközben főzöm a másnapi ebédet..(mert ugye lehet, hogy reggelre fagyni fog, akkor meg szarni az ebédre, bomber fel, ablak kinyit és hajrá 
- 

üzenetére hackeeeee

üzenetéreMa egész nap ezt csináltam. (Próbáltam a gpu/mem határokat, no meg azt, hogy mennyire fogja vissza a vga tuning a procit. (mert teszi ez az átok  ) Lényeg, egy 838/1007 kb jó, akkor még a proci is elszaladgál 4,5GHz felett a teszteken: ) Lényeg, egy 838/1007 kb jó, akkor még a proci is elszaladgál 4,5GHz felett a teszteken:
 [01]
 [03]
 [05]Nem, ez nem csak vga teszt, kb ezen az órajelen ezt a procit lehet használni 24/7-ben. 
 -A vga-val szívok, jó lenne egy 850/1100...-
- 

lipi67 nagyúr válasz  lizakattila

üzenetére lizakattila

üzenetéreHát ez az.  1-2 hét max. szerintem 1-2 hét max. szerintem 
 Kíváncsi leszek, mit tud prime alatt 
- 

üzenetére barnam_

üzenetéreBakker! Eb@sztam. Nem hoztam el Móni gépét.  
 Jó Neked! Igen, azt mondták az okosok, hogy holnaptól hidegebb lesz.(#10100) darál0w : Fáztál, mi? Nem jól csinálod! Vennél példát a "barátunkról"aki karácsonyfát csinál 1000 leddel a gépéből, na, Ő tuti nem fázik majd mellette.(láttam, hogy olvastad, kész van az a pali..)- 
- 

üzenetére barnam_

üzenetéreMeg fogom oldani, most meg iccaka úrarakom a Wint, sántít valami és 100x több idő kideríteni (ha sikerül..). 
 (#10084) darál0w : Mikor a fiam kicsi volt és befulladt, vettem ilyen porlasztó valamit. Maszk a szájára desztvíz meg vmi kütyü bele és go. Hát ha a kütyüt elhagynám és desztvízet lecserélném vegyesre 
- 

üzenetére barnam_

üzenetéreSzia! Nincs csak teló, de holnap is megyek a csajnhoz akinél ma"szereltem" és neki van.. 
 Jó lenne, mert amit bír az még Katt regjén lévő 815/1000. Ma pl. 830/1000-ren fagytam.. "Ja ahol 1.27-t mértem nem +0.25-t hanem +0.025-t emeltem, úgy ki is jön az 1.27v." -Így már értem  Megyek, ma még nem ettem, meg nem láttam a törpéimet sem. (#10080) darál0w : Minek nekem egy párásító /inhaláló készülék? Bár 1/2 l páleszt ezen felgőzölegtetni..gyáááá  
- 

üzenetére barnam_

üzenetéreSzia! 
 Vagy korán van nagyon, vagy alapból hülye vagyok, esetleg félreértettél. RT-vel tudok, csak ütközött az ATT-vel, újraraktam, kapásból ok, csak nekem kevés az az 1,26V, amit tudok ATT-vel adni. Nem lehet szoftveresen egy kis plustz nyomni neki?
 (mérések: kicsi vagyok én reggel 1/2 8kor ehez. MCH 1,35+0,25 ből lesz valós 1,27? az 0,33-as feszesés, az kva durva, nem?_most mennem kelllassan, majd sietek haza_ (#10075) subaruwrc : De! Ahogy látom, elszigetelte magát a "normális" emberektől.. 
- 

- 

üzenetére darál0w

üzenetéreMi a f@sszal húztad? Durva.  Kben meg..ekkora tuzning mellett több pont járna. Lehet, hogy teszten belül hibázik, próbálj kicsit visszavenni belőle. Kben meg..ekkora tuzning mellett több pont járna. Lehet, hogy teszten belül hibázik, próbálj kicsit visszavenni belőle.     -Mindíg 1 időben írunk, ezért a félreértés -Mindíg 1 időben írunk, ezért a félreértés (nézd meg) (nézd meg)
 Én meg mindíg sorba megyek a hsz-eken, s úgy vszolok, írok rá, ezért 5 percbe ami belefér az módosítva van, ha meg nem akkor meg olyan mint most 
- 

üzenetére darál0w

üzenetéredmark ok, mert minden alapon van. 
 ATI-hoz meg elvileg az MSI AfterBurner Overclock lenne jó, nálam az istennek se ment.. (#10015) hackeeeee Szerintem szoftveresen is lehet (#10021) akoska07 : Félreértettél! Neki van 2db alaplapja,s ha jól tudom a DS4-et használja. Gondoltam, kérdezd meg, kölcsön adja e. Minek kell megjönnie? 
- 

lipi67 nagyúr 
- 

üzenetére hackeeeee

üzenetéreNem jól fogalmaztam. Törpéknek Wow-ra Sims-re tök elég lenne a 86GT is, nekem meg egy integrált szar is. Csak ha markozok, nem elég a 800/1000, kellene nagyon a 825-830/ 1010-1050. Hiába bika a quad, a saját kategóriájában se tudja kompenzálni a jobban húzott 4870-es rendszereket. (Pl q9550-es megy 4,2GHz-en, vga jól felhúzva és elver, pedig nekem a q9550 4,5GHz felett ment..) 
 (#10001) darál0w : Ha nem markozni (és WR listás eredménnyel) akarnék, nekem is elég lenne, s nem lenne bajom. Te! Csinálnátok majd egy dmark 06-ot, hogy mit tudtok? Nagyon kíváncsi vagyok. Szerintem nálam valami nagyon nagy gáz van, irreális az eredményem. (irreálisan kevés) 
- 

üzenetére hackeeeee

üzenetérePont ezért lesz ez az utolsó ATI kártyám. Nem érdekel az ár/érték stb..nem kell több ATI most 1 éven belül volt: 4770,4830,4850 meg ez a 4870, de... a köv karim nv lesz megint. 
 (#9993) darál0w: Bogim erős 4-es, a Herman nagy falat lenne neki. Naponta látástól mikulásig tanulhatna. Mert...NEM TUD TANULNI!!! Hiába tanué pl. napi 3 órát, az nem intenzív, elkalandozik közben stb..Krisztián más kat, ő figyel órán és kitünő, iskolától függetlenül. Ált.-ban 1db 1ese volt (többi 5), mert matek dogánál megirta, kijavította s aláírta : Elérhető pont: 50 Elért pont:50, Érdemjegy: 5 L:Lipták Krisztián.
 -Na, kapott akkora karót - Csak tudod..már most kikészít bogi, mert lövése simcs, mit, s hova. A gimi csak időnyerés lenne.(23-én központi s jövhéten kéári az ofő, a sulik megnevezését.. - Csak tudod..már most kikészít bogi, mert lövése simcs, mit, s hova. A gimi csak időnyerés lenne.(23-én központi s jövhéten kéári az ofő, a sulik megnevezését..
- 

- 

üzenetére barnam_

üzenetéreÉn is kíváncsi vagyok. Nálam aqua nem fut csak félig (tuti gáz van még mindíg a vga driver-ATT comboval. 
 Most fogyózik a q9550-es, jövhéten úgy kedd-szerda körül el kéáne kezdeni markoznom, segíts!!!!!! Ok, gogy lenyomom az ATT-t de mi a kukimmal húzzam? Riva tuner nem kinál fel (nem aktív) valamiért most ilyen opciót, CCC nél asszem 800 a max (a kártyába több van)...?(#9979) krammerka : Lusta mint a dög! Meg..Minden tanár atesóját dicséri, Ő meg..elment az önbizalma-ennyi. Igen, néztem, jó combo  (#9980) akoska07 : Van melód? Mesélhetnél, akár priviben is. Lap van Petya75-nek (UD3P) írj rá, hátha.. 
- 

lipi67 nagyúr Nem hiszem, nincs zseton rá.  Most ne mondd, hogy olcsó vagy 1:1-be is tudnám, a team ramokat nem adom 15k-ért. az tuti! S nem tudom, hogy tudod-e, van egy brutal Quadom Most ne mondd, hogy olcsó vagy 1:1-be is tudnám, a team ramokat nem adom 15k-ért. az tuti! S nem tudom, hogy tudod-e, van egy brutal Quadom   (#9974) darál0w: Már olyan is van? Én már nem kisérem figyelemmel..Most azt kéne eldönteni, hogy a lányom hova jelentkezzen suliba. Semmi se akar lenni  
- 

lipi67 nagyúr Persze! Nem is csalódtam benne, sőt..meglepett. A maga kategóriájában (ez talán 1 kategóriával feljebb is) kis brutal. Ki is játszottam magam vele, bizonyított is. Viszont.. Ahogy most visszatettem a quadot..más. A kis cerkát nem értékelte a lap, mnem értette a ram, hogy mit akarok tőle, most meg ...mintha új gépem lenne  -Érdekes, hogy mikor betettem a 3200-at, nem volt (vagy csak nem akartam látni) különbség. Viszont ahogy teltek a napok, s közben hiába bizonyított a cerka, 1re jobban idegesített. -Érdekes, hogy mikor betettem a 3200-at, nem volt (vagy csak nem akartam látni) különbség. Viszont ahogy teltek a napok, s közben hiába bizonyított a cerka, 1re jobban idegesített.
 Ezek sztem kimondottan arra valók, hogy egy 10-13k-s lapba betedd őket, sima ramokkal, belövöd alapon 3,6-ra és élsz mint marci hevesen. Bedobsz mellé egy 4850-4870-es vga-t s nem procilimited lesz előbb (talán). 
- 

üzenetére darál0w

üzenetéreHát..én mertem remélni. Csak..most mi a francot keressek? 5xxx nem nagyon érdekel, 7xxx valamiért (nem tudom miért) mindíg ellenszenves volt. 8400, 8500-ös volt már, q9400-es is, szvsz..asszem majd egy platformváltás után válok meg tőle, de az nem i5-i7-es rendszer lesz, azt kihagyom. 
- 

lipi67 nagyúr Szép napot! Visszatettem a q9550-et, a kis cerka megy a háztól. Sok jó eredmény született vele de ennyi.. 
- 

üzenetére barnam_

üzenetére45-ös prociknál az alap MCH -Északi híd (Nem VTT!!!) 1,1. Ez mehet 1,5-ig. 
 VTT 1,4 felett nem egészséges. Teszteld. alapon prájmolj és nézd mennyi a legkisebb fesz ahol ok, Majd a tesztek után újra futtatsd alpon és újra nézd meg. Ha több fesz kell neki, vagy jobban melegedik, akkor ne kínozd a procit.Kben a cpu Vcore nem olyan veszélyes mint a termination (VTT) MCH meg a lapodat nyírja ki előbb  Ja! 1rammal tesztelj!!! Tovább mehet és kevesebb kell az MCH-nak.  _na, ma jó fiu leszek, megpróbálok lefeküdni hamar_ 
 Tényleg Pc Mark, Aquamark mi a f@szért nem fut le nekem? Nektek megy ? (PcMark 05, Aqua3)Jó éjt! 
- 

üzenetére barnam_

üzenetére Nee VTT FBS vagy cpu Termination, nevezzük ahogy akarod..annak isten ments 1,4v felett 24/7-ben (inkább 1,3v alatt) és tesztre se adj neki 1,5V-nál többet! Kinyírod a procidat. MCH-t azt feszelheted, de nem jársz 620-as FSB-n , hogy 1,6v legyen és nincs a gépben 100GB ram se, felesleges. 1,44- 1,48 között nálad most bármire elég az is.(teszt) alapon meg ugye 1,1V , de használd kb 1,2V-on az minden 24/7-hez elég kell, hogy legyen. Nee VTT FBS vagy cpu Termination, nevezzük ahogy akarod..annak isten ments 1,4v felett 24/7-ben (inkább 1,3v alatt) és tesztre se adj neki 1,5V-nál többet! Kinyírod a procidat. MCH-t azt feszelheted, de nem jársz 620-as FSB-n , hogy 1,6v legyen és nincs a gépben 100GB ram se, felesleges. 1,44- 1,48 között nálad most bármire elég az is.(teszt) alapon meg ugye 1,1V , de használd kb 1,2V-on az minden 24/7-hez elég kell, hogy legyen.Holnap melegedés, vasárnap újra hűvösödik, szerdától meg -10°  
- 

lipi67 nagyúr Na gyorsan egy 1,2v os eredmény, Akoska tedd már majd fel légyszi.  
 [link]
- 

üzenetére hackeeeee

üzenetéreSub és toyone ---beszéltünk, mert wr rekord is van ebben a prociban, s most a wr teszteken senki nem vert meg léggel, s 2 listán is 4helyen van a proci, csak.. Most már kell a pénz másra, és sub-ék csak jan végén (talán) tudnának jegezni. 
 Ja! 4,2-t lazán szerintem, deinkább 4,5 felé.. Unatkozni nem unatkoznál, elküldeném ezt a 3200-at, érdekelne is, Nálad mit megy.Halovány emlékeim vannak, s arra meg már emlékszem, hogy vonattal mentünk tovább és debrecen-miskolc-füzesabony között ingáztunk fél napot, mert mindíg elaludtunk a hülye vonaton...  
- 

lipi67 nagyúr 1:1-be én is elgondolkoznék..Ok, hogy az kendermagos, de unalmas, a 8400 szórakoztatóbb, s ha meg eladod..Hagyd az 5200-at, 3200-est vegyél! -OK mert láttam kopasz tfonjában, hogy hívtunk. Előtte tudom, hogy Ibrányban meg Debrecenben a Barbárban is voltunk, s utána kikötő, csak..Mi a francért keltem a Hajdúhadházi rendőrségen hajnal 4 körül?- -Ja! Eladó lesz a 3200-es kis brutálom! Nem Yolan, ezt most nem Neked írtam, s nem azért  - Milyen kabát köllene? Alpha Bombert (39.000FT), tudok Szombathelyen 14.000-ért, csak el kell menni oda, s ugye most meg már nincs kocsi (érdekes módon a rendőrségen szétment az alváz stb..-Ők állítják, hogy úgy volt (ha-ha)-, No meg jogsi se, de az ugye Neked meg van.. - Milyen kabát köllene? Alpha Bombert (39.000FT), tudok Szombathelyen 14.000-ért, csak el kell menni oda, s ugye most meg már nincs kocsi (érdekes módon a rendőrségen szétment az alváz stb..-Ők állítják, hogy úgy volt (ha-ha)-, No meg jogsi se, de az ugye Neked meg van..
- 

üzenetére darál0w

üzenetéreMég jó! Az ilyen "aranylövések.." nem-nem! (#9832) Aggregátor : Nem ám! Ha netán mégis megpróbálnád, én fent elintézem, hogy ne sikerüljön. Van még dolgunk!  
 Lassan lépek, a fiam ma 16, kicsit foglalkozom vele, meg kell is neki a gép..(#9833) hackeeeee : Hát ..most a szilveszteri malőr (hosszú de rendőrség-kocsi stb..) elviszi egy jobb vízhűtés árát sajna (csak tudnám, hogy miből). Kben jaja, jó lenne nagyon..(én az aranylövésre mondtam (narkó), a védőoltást a 2 törpe megkapta, én nem, de ha ez vinne el..be is szarnék, hisz voltak durvább dolgok az életemben, bár..kvra nem bírok most levegőt venni (1-én 1 póló 1 bomber a pulcsi a kocsiban az meg lefoglalva..)  Na lépek asszem a fiam türelmetlen. Majd este jövök! Tesztelek egy kicsit  
- 

lipi67 nagyúr Ahogy Aggregátor is mondta. 333-at meg minden tud, nálam a 350-et szereti a legjobban.. (#9823) johniee: Nekem is!  (#9824) darál0w : Nem hiszem, hogy lesz égetés.. Most próbáltam, de 1,55V felett tök mind1 neki, 381-es FSB léggel ebben a lapban. No! Akkor majd lesem a tesztjeidet!!! Még 1-2 teszt és jön ki a gépből..  Aggregátor: Ha visszakerül a 9550-es ..el kéne kezdenününk markozni majd...    
- 

lipi67 nagyúr válasz  zakroland

üzenetére zakroland

üzenetéreA kezem alatt a "munka"  Hát ez a celeron! -képletesen értettem, 1,55V-on is kb uazt tudja mint 1,77-en- Persze ez az én hibám, illetve az a baj, hogy (vicc de komoly), kisebb ram kellene alá, gyűlölik 1mást a team-mel.. A pentium D-ről meg..Ugyan nem is régen linkeltem, de [tessék] Látod, mennek ezek a "D"-sek 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Linux kezdőknek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Vicces képek
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Bittorrent topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Lenovo L14 Thinkpad Gen2 FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro WiFi6 Garancia
- Szebb napokat látott T14s Gen3 - i5-1245U / 16GB / 512GB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

- Gondolod, mikor semmi se jön én élvezem. Dmarkok közben főzök-mosok, Prime detto, a többi, na akkor szoktam fázni..
 - Gondolod, mikor semmi se jön én élvezem. Dmarkok közben főzök-mosok, Prime detto, a többi, na akkor szoktam fázni..
 ) -és még el is pirult...-
 ) -és még el is pirult...- 

(tudom-tudom, majd csinálok képet
 (tudom-tudom, majd csinálok képet  

Szóval felülfeszel 0,01-0,03-at.
 Szóval felülfeszel 0,01-0,03-at. 
							 -Ne higggyyyy Neki, hiányzó láb csinálja biztos!
 -Ne higggyyyy Neki, hiányzó láb csinálja biztos! 

), most nem optimálisan fekszik fel a hűtő, stb..
 ), most nem optimálisan fekszik fel a hűtő, stb..

Nee VTT FBS vagy cpu Termination, nevezzük ahogy akarod..annak isten ments 1,4v felett 24/7-ben (inkább 1,3v alatt) és tesztre se adj neki 1,5V-nál többet! Kinyírod a procidat. MCH-t azt feszelheted, de nem jársz 620-as FSB-n , hogy 1,6v legyen és nincs a gépben 100GB ram se, felesleges. 1,44- 1,48 között nálad most bármire elég az is.(teszt) alapon meg ugye 1,1V , de használd kb 1,2V-on az minden 24/7-hez elég kell, hogy legyen.
 Nee VTT FBS vagy cpu Termination, nevezzük ahogy akarod..annak isten ments 1,4v felett 24/7-ben (inkább 1,3v alatt) és tesztre se adj neki 1,5V-nál többet! Kinyírod a procidat. MCH-t azt feszelheted, de nem jársz 620-as FSB-n , hogy 1,6v legyen és nincs a gépben 100GB ram se, felesleges. 1,44- 1,48 között nálad most bármire elég az is.(teszt) alapon meg ugye 1,1V , de használd kb 1,2V-on az minden 24/7-hez elég kell, hogy legyen.