Hirdetés
- Meggyi001: Kuponok....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
Új hozzászólás Aktív témák
- 

lipi67 nagyúr válasz  darál0w

üzenetére darál0w

üzenetéreMíg nem adom el a 8500-öt, addig nem tudom, hogy buktam-e vagy sem, de hasznom még sose volt semmin..  
 Ill. a q9550-en, mégis bánom..(#17525) Bagira01: No, nem is tudtam. Mesélj csak! Mik a tapasztalatok? 
 Én kben az i-s szériát úgy értettem, hogy 1et összerakok és nem nagy tuning cél, hanem az, hogy érezzek valami olyasmi erőt, mint a q9550-nél éreztem úgy 4,5GHz környékén..
- 

lipi67 nagyúr válasz  Bagira01

üzenetére Bagira01

üzenetére 
 Jó lap..10k? Az durva. Én belezavarodtam az i-s szériába, meg ami jó is, drága is.
 Kihasználni ma se haszálok ki egy 2180-nál nagyobbat 1 hónapban csak max 2x, de egy 7300-as is már túlzás lenne. Ez a 8500-as sose volt húzva, E0, és megbízható helyről jön (e,lső kézből). Elmatatok vele. Ha meg lesz lé..építek egy számítógépet... 
 Majd jön a 1155, (már jött) kíváncsi leszek, az árakkal mi lesz.(mi és mennyit esik) Nekem egy P55-ös lap )P55A-UD3R vagy egy picit jobb Asus lapocska (ha minden igaz, jól sikerültek) kellene, meg egy 860-as proci. Mostanában annyi sok szart kínálnak, már biz Isten hajlok az új felé..akoska07: Csináltam teszteket, 3,6GHz felé nem érdemes menni vele, szóval már nem érdekel. Igaz 3,2-n sokáig kiszolgált volna, alcsony fesszel meg minden ok, de.. 
 már vágyom a 8xxx-re, érdekesebb mint ez a proci volt.
 halkan mondom, sz.j. 8400-es procijára fáj a fogam..Húúúúúú..mit el tudnék bíbelődni vele. Főleg, hogy rengeteg eredménye van róla, lenne kihívás is benne, mert ha valaki, Ő becsülettel kitesztelte, nem kevés időt fordítva rá. Én meg hiu vagyok, szóval bezárkóznék, nézném x feszen mit ment nála és ha megdöntve, mennék a következőre. Sajna az ára..Majd ennyiért vettem a q9450-et ár, annyim nincs rá.
- 

lipi67 nagyúr Eladtam a q9450-et 
 Csütörtöktől E 8500
- 

lipi67 nagyúr válasz  blazsey2

üzenetére blazsey2

üzenetéreSzuper!  
 Mivel hűtöd? Azt hiszem az lesz a szűk keresztmetszeted..(látom a hdd-ről, ez nyitott ablakos móka volt és így is rádobott egy harmincast a hőre.
 Hajrá!krammerka : Na? Csabika Hawaiikodik a csiodaautójával? 
 Én lépek sajna, hétfőn leszek újra gép előttAddig is, Minden jót! 
- 

lipi67 nagyúr BUÉK!!!!!!!!!! 
- 

lipi67 nagyúr [link] 
 Mennek ezek a kis szarosok. Mondjuk G31-es lap sztem (ez) jobb!
 Ami gond..kis procival kinlódás a ramok visszaosztása.
 Én quadot (kicsipapucs q9550-e) tuningoltam benne, és többet kihoztam belőle mint ők p45-ben.. (#17199) kimi02: Hagyj békén!!!!!!!  
 Szuper.. A quaddal mi lett? Itt a giga UD3R és nincs egy értelmes q9550-es... A quaddal mi lett? Itt a giga UD3R és nincs egy értelmes q9550-es...(#17186) h.adam.92: Igen Ő, de ez a dezentor mindenbe beleköt. fene a miskóóci képit  
- 

lipi67 nagyúr válasz  akoska07

üzenetére akoska07

üzenetére[hivatalosan ez a legfrissebb]. 2140 szárnyalni fog! 
- 

lipi67 nagyúr 
- 

üzenetére akoska07

üzenetére[Az IP 35-E nálam 566-ot ment], Ip 35-pro is tud sztem annyit meg az XE is. (Biosba az 1k lant tiltsd le) 
- 

üzenetére akoska07

üzenetéreNem hinném. Talán L2 függő és a kisebb prociknál (1xxx cerka , 2xxx, 3xxx cerka) jobb lehet az "E", de nagyobb procinál uolyan. (a ram visszaosztás kicsit érdekes sajna, ez lehet még zavaró, ebben a giga jobb) Felszereltségben meg..szuper kis lap és kva szép  
 A P45 UD3R olyan játszótérnek néz ki mellette, pedig gigában az egy szép lap sztem..Na szundi, joccakát! (én tuti megvenném, ha 1essel kezdődik az ára...) 
- 

lipi67 nagyúr lizakattila: Szuper!!!! Gratula! Ha arra járok, benézek!      akoska07: Szia! Szerintem nincs érdemi különbség ez és Pro között. A lényeg az, milyen proci kerülne bele. Amit tuti tud az az, hogy jobb (kevesebb) lesz a Vdroop LLC nélkül mint egy Gigában LLC-vel, és 2magnál lazán veri is a p45-öt. 
 Amit IP35-Pro-ban simán 1 nap után belőttem a 6420-nak, azt több napja képtelen vagyok UD3R-ben.
 A bios lehet "gáz", érhetnek vele kellemetlen meglepetések proci támogatottság terén.
 (Pl.E0-s 8400/8500, q9400, E7400, 7500, 7600)Tuningban..nagyon jó mint a legtöbb Abit 
 Slot1-től kezdődően volt számos Abitom (BH6-tól), s ma is az lenne ha lenne még Abit.C0-s 8400 hez kva jó. 
 de a 6320, 6420, 5200, 5300 -nál is gond nélkül brutal.
 Felszereltségben meg..Meg van építve, nagyon!Nem tudom milyen leharcolt, nyomj MCH-t neki ha kell, ha nem és 1-2 nap és kiderül. 
- 

lipi67 nagyúr Jó proci lesz!!! Én meg alulfeszelgetek..[link] Az 1,35V-os Vid-hez képest sztem kva jóóó. 
- 

lipi67 nagyúr Vissza kéne vennie a takarékos Vid-re.. Na..Ramok 1050-nel uúgy 2,8GHz Super Pi 8M : [link] 
- 

lipi67 nagyúr válasz  Főcske

üzenetére Főcske

üzenetéreNe szívass már!!!!  
 Rég láttalak Téged is (vagy Ti engem..). DDR3 super PI-ben..Sose érlek utól.
 Tolnám én barátom, de ez a 667-es , sőt még a 800-as se akar annyin menni..Majd okoskodom.(#16865) Csaszykj: Jó lapocska, jófajta proci. adjad neki!!!!! (#16870) h.adam.92: Asust nem tudom, de Abitban mindíg a lapba tett proci Vidje az adható legkisebb fesz. Alulfeszelni csak a Vdroop feszeli, de az meg nálam kb nulla volt 6420-szal. Vannak progik erre, lehet velük a takarékos Vid-ig menni lefelé, és külön szorzókat állíthatsz Vid-et, stb..de plusz egy alkalmazás, tuningban nem sok értelme van.. 
- 

lipi67 nagyúr 
- 

lipi67 nagyúr Mert magason laksz!!! Na..Itt a giga p45 UD3R, újra. Hm.. Az Abit 2920-ig (vid/ bios) stabil volt, Giga..2880-nal hibát dob a prime. Más: Csináltam 8m-met (itt már jobban kijön az L2 és kb 4 perc az egész) 
 Kíváncsi lennék, a tegnapi procik mit tudnak itt (6300, q9400, q9550)
 Légyszi!!! [6420@2,8GHz ram 700MHz (1:1) Giga P45 UD3R] Este benézek..Előre is köszi!!!  
- 

lipi67 nagyúr 965 3 legenda: Asus p5b, Giga ds3, Abit IB9 
- 

- 

lipi67 nagyúr válasz  h.adam.92

üzenetére h.adam.92

üzenetéreEz meg mi a kukimtól ilyen jó?  
 Nem gondoltam volna, hogy megversz vele, mit rafinálkodtál?(#16814) PH-User: Korrekt, ezt vártam kb..    
 Én a q9550-et nem értem, vernem kellett volna. 1M-ben. Az L2 nem itt, 8-16M-ben jönne ki..(Majd UD3R-ben megfoglak, nagyobb szabadságot ad. (#16817) Lacpac : Nagyon sok háttérben futó alkalmazásod lehet!!! 
- 

lipi67 nagyúr válasz  dime27

üzenetére dime27

üzenetéreHm.. 
 Nem tudom, emlékszel-e még, de nekem kb senkim sincs csak a 2 törpém. Sajna mikor anyját kerestem, nem jól döntöttem, jó nőt kaptam és egy rossz embert. ..Így ha pénz kell gyorsan, nem vacilálhatok.
 A házzal nem lesz prpbléma, direkt tuningra modifikáltam egy nagytornyot, a 4 Noiseblocker venti 82-2 120-as és 140-es, meg a 2 turbina (3000rpm 120x38) megteszi a hatását.
 Jó "kis" configjaid vannak, remélem 1x eljutok oda (arra a szintre) én is..(#16806) bzs73:      Üdv!!! (alakulnak a dolgok..jaja Üdv!!! (alakulnak a dolgok..jaja ) )
- 

lipi67 nagyúr válasz  PH-User

üzenetére PH-User

üzenetéreÉn akkor bántam meg a 6750-et, amikor megvettem. Emlékszem Demadtól (nem vicc) 1 tálcával került ide, itt várták, melyik 3 kell. Kezdtem próbálgatni. 2 fajta Fpo volt benne, uazzal a Vid-del (1,35V). Mind 3 uolyanra sikeredett, 7x500-on 1,4V-on szuper, felette meg 3,7-nél wall... 
 MIÉRT NE!! Persze, hogy Te (is) 
- 

- 

lipi67 nagyúr válasz  dime27

üzenetére dime27

üzenetéreHáát..ez van..  Milyen az a config? Milyen az a config?Lacpac Akor nem is olyan fényes a helyzet. Számtek..megértem. Én se tenném, ellennék ezzel, de a giga UD3-as széria..Imádom. Én VGA-val vagyok úgy, hogy nem kell sokáig más. 9600 után 4770, 4830, 4850, és végül 4870 (2 hónapon belül és mind Iponból) Nv gyenge volt, 4770-szar drivet (mikor megjelenet rögtön megvettem), 4830 tetszett, 4850-es le-leállt de nem periodikusan, (vapor X), hanem amikor Ő gondolta, az agyamra ment. Ez tök Ok, a törpéknek mindere elég, még egy 1200-es cerkával is (2,8-3,2GHz-en) futott minden.Amíg Ők nem igénylik, ez marad, az tuti. 
- 

lipi67 nagyúr 
- 

lipi67 nagyúr 
- 

üzenetére darál0w

üzenetéreHááát, nem.. (#16776) h.adam.92 : Nézzük. Ott csak órajel meg ram számít. (meg az , hogy Tveakelsz, milyen az oprendszer). Legyen 2,8GHz, ramok szinkronban (1:1) 5-5-5-15 -ben. Ok? 
 Igaz, akkor 350-es FSB-n 750-en mennek majd, de most nem a jó eredményre hajazol, hanem a 2 rendszere különbségére.
- 

lipi67 nagyúr válasz  h.adam.92

üzenetére h.adam.92

üzenetérecsütörtök reggel megnézem , ill. holnap is ha akarod Dezentor: Be.. 
 2 nap és itt a rev1.1-es UD3r!!! (#16778) akoska07 Szia!! 
 nem volt mit és mivel tuningolni, meg..család stb..A q9550-es elment 64k-ért régen..Utána 7400+g31, majd egy szerencsétlen malőr után abit ip 35-pro meg celeron 1200, utána 6420 
 most meg jön az UD3R
- 

üzenetére akoska07

üzenetéreHali!! 
 Jajj de rég jártam erre..q9400-ek? Bírják bizony! [lég/1,79V [lég/1,79V ] ]A héten veszek megint egy UD3R-t, eladom az Abitot. Majd vadászok egy jó procit (ha lesz miből) és gyakrabban nézek be! Szép napot! (6420-ról van valakinek tuningeredménye? (léggel) ) Az enyém 1,35V Vides, és alulfeszelve 2,9GHz, de 3,3 fölé már 1,5V fölé kell menni... 
- 

lipi67 nagyúr Szép estét..  
- 

lipi67 nagyúr válasz  Davidof92

üzenetére Davidof92

üzenetéreHát..mikor nem pasztáztam meg sírtam-rittam, hogy kuki lap (és nem is akartam megismerni ..mert nincs is mit rajta) akkor nekem se ment. Először 380-at, majd tegnap belemerültem és tesztelgettem kicsit 425-ig.. Ma reggel átpasztáztam, kiteszteltem melyik 667-es tud 900 felett 1:1-ben (nincs jobb ramom, eladtam őket) és ..ez lett belóle. Még most elvagyok vele, bár hiányzik a régi gépem, ezt amolyan laptpnak vettem..majd veszek számítógépet is, csak jöjjön a hideg..  kben a 340-et enyhe túlzásnak tartom, ez 10,5-es szorszón, alapon megy 390-et ..(alapot értsd úgy, hogy nem piszkálok a biosban..sokat) 
 Ami 340-et megy..az bocs, hogy ezt mondom, de sztem user error.
- 

lipi67 nagyúr 
- 

üzenetére darál0w

üzenetéreMég kifacsarhatok belőle valamit, csak a 667-es ramok szinkronban nem szeretnek 850körül menni.Visszaosztva 4:5-ben 925-öt stabilan hozták, de..ez van. No meg ez a alu gyári kis bizbasz hűtő.. (#14739) dangerzone: Szép! Főleg az a 22.000 pötty. 32bitnél lenne vagy 19-20.000, Nekem q9550 csak 17.000-et hozott ott 4,3-on. 
- 

lipi67 nagyúr 
- 

lipi67 nagyúr fél óra blend, ahogy a képen van. Mellette everest, cpuZ ram és cpu fül és fusson még a prájmolás mikor a kép készül. (valós fesz, hőmérséklet miatt). apollo12 : Sehol sem kell, csinálsz egy opciót és ide belinkeled és akoskanak vagy krammerkának elküldöd privibe is. Progik is ott vannak, neten is mindenütt. 25.8-as prime párunknál 8xxx alatt giga lappal kicsit fura volt, jobb ha más ver.-t teszel fel. 
- 

lipi67 nagyúr válasz  helkis

üzenetére helkis

üzenetéreEzt gondoltam.  A srác meg addig fényképezgette amíg sikerült megölnie a lapot ha jól tudom.. A srác meg addig fényképezgette amíg sikerült megölnie a lapot ha jól tudom.. 
 (#14488) kop8 em kerül itt össze senki senkivel, csak listára. em kerül itt össze senki senkivel, csak listára. Az sincs megszabva, hogy melyik opciót csináld, ami szimpatikus. Ha kíváncsi vagy magadra és a rendszeredre akkor végignyomod, de ha pl úgy érzed, hogy a magas feszes tuningnál nem szívesen prájmolnál, kihagyod. Aki végignézi az eredményeket az meg valószínűleg azonos feszen vet össze két procit, s vet egy pillantást arra is, hogy milyen HW környezetben volt a proci. Az sincs megszabva, hogy melyik opciót csináld, ami szimpatikus. Ha kíváncsi vagy magadra és a rendszeredre akkor végignyomod, de ha pl úgy érzed, hogy a magas feszes tuningnál nem szívesen prájmolnál, kihagyod. Aki végignézi az eredményeket az meg valószínűleg azonos feszen vet össze két procit, s vet egy pillantást arra is, hogy milyen HW környezetben volt a proci.
 Nagyon régen össze vissza tesztelgettünk, hiúak voltunk, s mindenki úgy érezte, övé a legjobb 2xxx-es proci (ez volt a sláger). Majd jöttek a viták, hogy ..de Te nagyobb feszt attál, Te csak validoltál stb..Ezértt született a lista. Kiagyaltuk az opciókat és nyomtuk mint állat. Később lecsengett és amolyan kis adatbázis lett belőle, de a régiek már rég kitesztelték a cuccost, új titánok meg nem akadtak..Majd jöttek az új táblázatok, új procikkal. A mostani AMD-s a legújabb fröccs, kell is már, hogy legyen..
- 

lipi67 nagyúr Huhh..Látom, az AMD-s téma dobott a topikon rendesen.    Még helkis is betévedt! Még helkis is betévedt! Bakker..kb 3-4 éve, hogy közös topikban voltunk, s a téma az LLC volt.. Bakker..kb 3-4 éve, hogy közös topikban voltunk, s a téma az LLC volt..
 -üdv az ikreknek, lassan már suliba mennek ha jól számolom.-
- 

lipi67 nagyúr válasz  DigitXT

üzenetére DigitXT

üzenetéreHuhh..Eladod? Ne is mondd, amilyen lüke vagyok..megvenném megint. (nem vicc) Szerencse, hogy nincs meg a Team 1200-as meg az UD3R.. 
 azé' szólj ha eladósorba kerül..És ha inkább egy Asus RE-et szerválnál hozzá DDR3-mal? 
 Bár..
 Egy "T"-s Gigában (p45) jól megy a proci de DDR3 nem sok vizet zavar. X48-ban meglódulna a DDR3 de azt meg a proci nem csípné annyira mint a p45-öt..sztem..Lehet, h igazad van.. 
- 

lipi67 nagyúr válasz  subaruwrc

üzenetére subaruwrc

üzenetéreHol van már az a q9550..-  Ezt a 7400-est a 667-es ramokkal még a hótt Magdi anyus is elkapja..)Venni kéne valami jót, de tanácstalan vagyok. Ezt a 7400-est a 667-es ramokkal még a hótt Magdi anyus is elkapja..)Venni kéne valami jót, de tanácstalan vagyok. Idő van, s nekem dolgozik, de nagyon unalmas így. Netre WoW-ra meg Sims3-ra ok, másra nincs használva. Ma visszajön a 8400-es procim, egy Abit IP35Pro meg lehet a q9400-es procim is . Miskóciába adtam el mindent, de most odakerült az UD3R, nem kell az Abit, meg a 8400helyett kell egy quad, már azt se tudom, kinek mit adtam, s ki mit akar .. Idő van, s nekem dolgozik, de nagyon unalmas így. Netre WoW-ra meg Sims3-ra ok, másra nincs használva. Ma visszajön a 8400-es procim, egy Abit IP35Pro meg lehet a q9400-es procim is . Miskóciába adtam el mindent, de most odakerült az UD3R, nem kell az Abit, meg a 8400helyett kell egy quad, már azt se tudom, kinek mit adtam, s ki mit akar ..(#14397) yolan: Értem.. Mennem kell jövhéten debibe..Vinni kell a kölköt a klinikára.. 
- 

lipi67 nagyúr AMD meg Cinebench r10..szuper. Bár minek bonyolítani..AMD zöldje 1 idő után úgy is besárgul az irigységtől. R10 meg ég és föld 32 vs 64-bit-en, ha kikötjük melyik, kizárjuk az éppen nem olyan oprendszeren dolgozókat. Mivel mikor ez a lista készült (elvileg) nem a versenyszellem volt a cél hanem egy adatbázis látrehozása, hogy lássuk x procik mit tudnak, s milyen lapokat stb..szeretnek, lehet sztem 32 és 64 bit-es is, csak fel kell mellette tüntetni, hogy aki össze akarja hasonlítani, lássa, hogy mi alatt futott. 
 AMD opcióknak meg tök elég 2 opcio. Boot-ol meg nem Boot-ol 
- 

lipi67 nagyúr Jó napot! 
 Nem fulladtam meg 
 Netem is van, szép az élet megint. Nekikezdek visszaolvasni. Lassan kéne egy gép.. 
- 

üzenetére darál0w

üzenetéreItt is minden ok, a kert víz alatt, de ha nem lenne se érdekelne. Nekem már cserépben is sok a föld. Áram-net ok, csak a kutya nem akar kilépni, nehogy vízbe lépjen.    (#14135) kimi02  Lassíts má'!. Pár órája "kerestek meg" pont a prociddal kapcsolatban.(PH-s). Mondtam, h vegye meg, be is áraztam neki.. Lassíts má'!. Pár órája "kerestek meg" pont a prociddal kapcsolatban.(PH-s). Mondtam, h vegye meg, be is áraztam neki..   
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3658, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

-
 - 

Milyen az a config?
 Milyen az a config? 

em kerül itt össze senki senkivel, csak listára.
em kerül itt össze senki senkivel, csak listára.