- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- sziku69: Szólánc.
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
Aktív témák
-
szucsi
őstag
válasz
staffing.hu #27 üzenetére
Te is mókus? :C
Merre nyomod?
Látom, toborzol.
[Szerkesztve] -
staffing.hu
újonc
Hello.
A CPI egy 16 vagy 18 faktort mérő teszt, a hosszabb változata 500, a rövidebb 300 kérdésből áll. Magyarországon nagyon elterjedt, mivel anyag az egyetemi alapképzésen, így az is ismeri, aki nem akarja. (A pszichológusok, természetesen.)
A gond az vele, hogy bár túlzás lenne azt mondani rá, hogy egy rossz teszt, azért azt sem nagyon lehet, hogy jó. Különösen idehaza, ahol nem évek, de évtizedek óta nem foglalkoznak azzal, hogy a standardokat utánalőjék az életnek és a valóságnak. -
WN31RD
addikt
Ilyen CPI tesztet még nem töltöttem ki, viszont másfajtát már igen, de utálom a teszteket, mert nagyon gyakran vagy egyik előre megadott válasz sem fedi le azt, amit gondolok (olyan sincs, ami legjellemzőbb lenne), vagy több választ is megjelölnék. :(((
Ez mit jelent? :DDD -
MasOyama
őstag
A blahán töltöttem ki egy ilyet az ORG-ban, de ott csak 200 kérdés volt...ŰNa meg ha ott voltam, akkor egy IQ tesztet is kitöltöttem, de az eredmény lényegtelen.
-
Integra
titán
-
szucsi
őstag
Szerintem csak azt lesik, hogy a normálértékől van-e ami nagyon eltér, illetve, ha igen, akkor ez ez eltérés megfelel-e a munkakör kívánalmainak, vagy független attól, esetleg ellenkező irányú. Pl: nagyon impulzív embert nem ültetünk telefonos ügyfélszolgálatba, stb... De önmagában ez az egy teszt még nem pszichológiai vizsgálat. A többi legalább olyan fontos. Nagyon elbaszni szvsz nem lehet, de nem tudom, mert én nem használom.
-
szucsi
őstag
Komolyra: nem szokták kiadani, mert:
1) végzettség kell a kiértékeléséhez (elég bonyi, úgy rémlik, több mint egy tucat faktorral, és ezek konstellációival + hazugságfaktorokkal dolgozik)
2) kiba magas jogdíjat kell érte fizetni, aki használni akarja
3) ha kikerül, boldog-boldogtalan fölveszi egymással a kocsmában, anélkül, hogy értené, hogy miről van szó.
4) a magyar változat különösen nehéz téma, egy darab arc forgalmazza, ha jól tudom. Cégek gyakran nyomulnak vele, mert csak oda kell baszni a delikvensnek, hogy nesze vazzeg karikázzá, majd visszajövök, :DDD aztán be a gépbe, és már ott is egy rahedli adat, lehet okoskodni, meg homlokot ráncolni fölötte. -
Zsu_
senior tag
[L]http://www.staffing.hu/tests.asp?a=b[/L]
Ezt találtam csak :( Itt mindenféle tetszek vannak, amiket online lehet kitölteni.
Konkrétan CPI (California Psychological Inventory) tesztet nem sikerült fellelnem a neten. Mindenhol csak részletezi, hogy tulajdonképpen milyen, de sehol sincs fent maga a kérdéssor. :(
mod: először regisztrálni kell, sajnos csak úgy működik
[Szerkesztve] -
Pet_i
senior tag
Ma írtam egy úgynevezett CPI személyiségtesztet, ami 300 kérdésből áll. Meg szeretném mutatni néhány embernek, de sajnos nem találom sehol a neten. :(Tudna valaki segíteni?
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sorozatok
- Raspberry Pi
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Új DLSS4 4K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 5070 12Gb/32Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új DLSS4 Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 5060 Ti/16Gb-32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új 2K Gamer PC R7 5700X/RTX 5060 Ti/32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- BENQ ScreenBar Plus Computer Monitor Light
- Kedvező ár! Lenovo E460 laptop (14/i5-G6/8GB/128SSD)
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest