- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz
bepken #79157 üzenetére
azóta játszottam pár órát és egy ponton kezdtem azt hinni, hogy magával a billentyűzettel van probléma (pl. ghosting), de szerintem továbbra is inkább a game a ludas...
youtube-on is több éves videót találtam, ahol kb erről a jelenségről beszélnek, mint ami nálam van, de nem pont ugyanez. ott a "-nojoy" parancs volt a megoldás, ami jelenleg már nem is működik szerintem. plusz nálam nincs bedugva semmilyen controller jelenleg.
legtöbbször egyébként spawn után jelentkezik a probléma: olykor 2-3 másodpercig is előfordul, hogy bármilyen irányt nyomok, jellemzően hátrafelé indul el a karakter....illetve nem is indul el, inkább csak olyan, mintha egyszerre mennék előre és hátra is vagy valami ilyesmi. nehéz tényleg leírni.
-
Lacccca87
addikt
válasz
bepken #79157 üzenetére
Nagyon sok a bug. Nem nagyon szoktam ilyet mondani de most rettentő nagy visszalépésben vagyunk. Ezt a frissítést így nem lett volna szabad kiadni, nem is értem, hogy ez egy alap belső teszten miért nem jött ki.
Én most úgy érzem hogy a lövések és a hitbox mintha visszakerült volna abba az állapotba mint mikor először megjelent a CSGO. De a mozgás is ilyen. A sok mikrolaggról már nem is beszélve plusz eddig Infi-n 200 fps körül teljesített a játék, most rengetegszer beesik 140 környékére.
Reméljük a Bp-i major-re már ki lesz pofozva.
Ezeket leszámítva egész kellemes 3 win volt tegnap MM-be INFI-n, még a játékosok sem voltak toxic-ak, mindkét oldalon.
Nekem ez a csupaszítás annyira nem jön be amit INF-en látok (pl mid vagy banán), a B lerakó módosításai játékmechanika szempontjából tetszenek (habár egy jó sárga generátor elfért volna grillhez
). A lerakó terasz szerintem jobb volt korlát nélkül, így túl erősen védhető CT oldalról és egy ház rush nagyon könnyen megfogható, szinte már értelmetlen arra futni.
Az meg személyes szívfájdalom hogy az utcatáblákat már nem lehet ellőnifixen állnak a helyükön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- PlayStation 5
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Akciófigyelő: Komoly kedvezmény a 70mai 4K Omni autós kamerára
- SkyShowtime
- Autós topik
- Háztartási gépek
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Battlefield 3
- További aktív témák...
- Féláron eladó vadonatúj razer blade 14 rtx 3080ti
- 500 ezerrel ár alatt! Vadonatúj garanciás razer blade 16 oled kijelző rtx 4070
- Hardverapró árérték bajnoka! Razer blade rtx 3080 ti i9 32gb ddr5 4k kijelző 144hz!
- Eladó kiskergaris 18TB-os Seagate EXOS X18 Enterprise HDD
- Félkonfig // I7 7700, GTX 1070, 16 GB DDR4
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -- 100% EREDETI AKKU, 1ÉV
- Apple iPhone 12 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
- Samsung Galaxy A40 64GB // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest