- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bublák
csendes tag
Nekünk meg nagyon jól bírja az 5-éves suzikus gsx van benne már vagy mittomén mennyi km
.De prímán megfelelő, azuon kívül hjogy nagyon kéne már egy új car.
cs-re visszatérve mikor lesz megint game?? -
Bublák
csendes tag
És azt nem tudnátok megmondani, hogy klánba hogy tudnék hogy lehet belépni.Még nem vagyok annyira nagyon pro, de szívesen belépnék vmilyen klánba. THX.
-
Bublák
csendes tag
Ma én is benne lennék. hány fele lenne ? Majd szólj mikor hova.
. THX.
-
Bublák
csendes tag
Megtudnátok adni a cs-s neveteket?? Hogy steamben feltudjalak venni titeket friends közé! Amúgy enyém Rambo, vagy ha gondokjátok vegyetek fel ti!! THX.
-
Bublák
csendes tag
Hy all! Én is benne lennék, én is jelentkezem!
-
Bublák
csendes tag
Mikor lesz akkor ??
-
Bublák
csendes tag
Jah jó lenne!
. Ma vmikor ? 6 körül???
-
Bublák
csendes tag
Holnap is lehetne iylen game.Csak minél többen kéne hogy jöjjenek innen fórumból!! gyertek sokan holnap, olyan 6-7 körül kéne ismételten. De amjd pontosíts mondd te mikor hol!!
-
Bublák
csendes tag
vagy ip címet írjatok majd le!
-
Bublák
csendes tag
Okés. Na akkor amjd írjátom meg hányor melyik szerverre!!!
-
Bublák
csendes tag
Hy! És milyen szerveren melyiken?.Majd mondd meg pontosan hánykor és melyik szerverre kell menni. És hogyan lehet egy bizonyos szerverre keresni, pl amit mondassz azt hogy keressem meg?
Akkor majd értesíts!
msn-emet is megadom, ha gondolod vegyél fel!! hubabuba1@freemail.hu -
Bublák
csendes tag
Hy!
Télleg jól hangzott, hogy egyszer tolhatnánk, akik itt fenn vannak vagy páran , vmelyik nap a héten jó lenne!Majd holnap megkéne beszélni részleteket, gondoom sokan benne lennének.
Én addig nem tolom soha, mert ugyebár suli és éretségi.:S -
Bublák
csendes tag
Most már talán tudo9m a problémát oszttáérsam segített. Hogy nem tudnak most aktiválni pillanatnyilag vmi miatt és nem tudom cs-zni de amint elfogadják vagy mittomén akkor értesítenek !! De azért köszi segítségeket, ha legközelebb lesz vmi még sdzólok;) Na addig is jó gamet.
-
Bublák
csendes tag
Igen dvd-n a saturnba és benne van a cd kulcs, megcsináltam azt is ott is minden fasza(szerintem
És nem vágom és reméltem számíthatok a profik segítségére. Vagy nincs vmi ismerős vagy vki aki tudna segíteni és megkérdeznétek és aztán vki elmondaná?? köszi a segítséget előre is!
-
Bublák
csendes tag
http://kepfeltoltes.hu/view/080327/n_vtelen11_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
na és ez szokottállandóan kijönni. ez miért van?:-o:S
-
Bublák
csendes tag
De a steamet már elindítottam először és csinált vmiket egy darabig de aztán belépek és ott van az installed games és ott a source és az van ott , hogy pre-load complete. és elakarom indítrani sourcet steameből és kijön az a szar oldal hogy vegyem meg meg mittomén iylen hülyeségek vannak ott!És nem tudom mit kéne csinálnom hogy játszani tudjak!:S Előre is köszi!;)
-
Bublák
csendes tag
És azokat hogy tudom feltenni vagy hol kell hogyan? pls help me
! THX all
-
Bublák
csendes tag
hy srácok! Lenne egy nagyon fontos kérdésem. Most vettem meg a sourcet eredetiben és vmi nem okés. Feltettem a steamet is meg sourcet meg mindent és ott van a source a steamen belül az installed gamesben és rámegyek kétszer vagy egyik serverre pl vagy asztalról elindítanám a sourcet és nem akar elindulni, bejön egy oldal a steamen belül. Kódot is beírtam már ami a tokban volt minden és ez van nem értem! Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- HP Zbook Fury G7 I7-10850H
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3087
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest