- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
Új hozzászólás Aktív témák
-
dorka+
csendes tag
válasz
Race-Face #162 üzenetére
hú, egész sokmindent felfogtam abból amit írtál
köszi
A buktatókra szerintem szépen rá fogok jönni majd idővel, ki kell tapasztalni, csak lehet hogy majd a pénzem bánja. De még mindig jobb mint most, amikor havonta ráköltök vagy 6000-et arra, hogy mások írják nekem a ps-t.
Most még ennyit költök rá, mert kevés munkám van, de később ha több lesz, akkor mégtöbbet költenék rá.
na, erről a rácssűrűségről:
azóta megtaláltam már hol lehet beállítani, de köszi, hogy leírtadnálam is alapból 150 a default egyébként.
a lényeg, az én munkáimat egy egyszínes romayoron szokták kivitelezniDe majd utánajárok hogy mások milyen lpi-s filmeket szoktak hozni. Szerintem ez rajta van a filmeken is az apróbetűs információknál
néztem már óriásplakát nagyon közelről. Hülyének is néztek a többi járókelők, de az akkor nem számított
értem miről beszélsz (ezen még én is meglepődök) majdnem ugyanaz mint a dpi, csak el vannak forgatva a dolgok.
Akkor még azt megkérdezném, hogy a separation fülnél a színek mellett van olyan hogy az elforgatás miylen szögben van. Ezek alapból beállítódnak, ehhez soha ne is nyúljak, és akkor jó lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest