- Hogyan válassz biztonságos és megbízható szoftverlicencet?
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
Új hozzászólás Aktív témák
-
TMc82
csendes tag
Sziasztok!
Egy számomra eddig megfejthetetlen problémában kérném a segítségeteket. Szerintem a megoldás nem bonyolult csak én vagyok gyakorlatlan.
Kaptam egy fájlt, egy fekete téglalapban sárgával van írva egy rövid szöveg. Pontosabban a szöveg már görbévé van alakítva.
Arra rájöttem, hogyan lehet a szöveget görbévé alakítani. Pl. Én téglalapot használom szövegdoboznak. Beleírom amit akarok...elvégzem a megfelelő formázást...aztán kijelölöm..és Arrange --->Convert to Curves. Majd ezután már nem betűként kezeli. Ha esetleg mozgatni szeretném a betűket külön külön, akkor pedig darabokra szedem a Brake Curve Apart. És itt kezdődik a problémám. Ugyanis például a sima ''a'' betű 3 darabra esik szét. És nekem kell ismét helyre rakni a rétegeket, majd ha meg van a helyes sorrend akkor csoportosítom. Ez így egy kicsit bonyolult és hosszadalmas.
Abban a fájlban meg amit kaptam egyik betű sem csoportosított vonalak sorozata hanem sima görbe.
Remélem érthető, hogy mi a problémám. Aki tud segítsen. Előre is kösz![/OFF]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fogyjunk le!
- Apple MacBook
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- BestBuy topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest