- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dorka+
csendes tag
válasz
Dexter68 #154 üzenetére
na hát nekem ez nem válasz hogy mert postscript, most ugyanúgy nem tudom hogy mi az istennek találtak ki kétfélét, hogy ha ugyanaz. Ebben nekem nincs logika.
na de mindegy, ha te sem tudod rá a választ, nem baj, te sem tudhatsz mindent, ezt elnézem neked.Lényeg hogy legyen ps Dexter kedvéért.
Ja és ma ellestem a filmeseknél, hogy egy srác ps-t mentett.
Akkor maradjunk a ps-nél, ha már postscript
Hát én nem voltam úttörő soha, az kimaradt az életemből, meg mostanában is csak a saját utamat próbálom törni.
De azért én is segítek másoknak, amiben tudok.
Bár tőlem itt még senki nem kérdezett semmit. Szerintem itt én lennék az utolsó akitől kérdeznének
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman N5 MF ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest