Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pitterix: Gyógytorna
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
Új hozzászólás Aktív témák
-
dorka+
csendes tag
válasz
Dexter68
üzenetére
distrillerem nekem nincs. Le lehet ezt netről szedni?
de a ps. és a prn. file között mi a különbség? Ugyanis nálam a corel e kettő között hagyott választási lehetőséget. Ezért elmentettem mind a kettőt, és azért szeretném megnézni, hogy mi a különbség közte.
És valaki említette hogy kell a prn íráshoz a levilágító drivere. Nekem olyan nincs, akkor mégis miért sikerült prn-t írnom?
nekem ott ahol lehet választani a nyomtatók között, ott ilyneken vannak, hogy canon i560, microsoft office document image writer, és device independent postscript file. Ezekből egyet tudok hogy mit jelent, a canon-t, mert az a nyomtató, de hogy a másik kettő konkrétan mit jelent azt nem tudom. Mindenesetre a postscriptet választottam, mikor prn-t csináltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Battlefield 6
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest