Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rejewski
tag
válasz
puttputt
üzenetére
Igen azt tudom hogy ujra szokta inditani, de nekem folyamatosan ezt csinálta minden inditáskor húzás után. Most feljebb húztam a procit, 3,4-re 3,6-ra és tökéletes minden azért vannak itt rejtélyes dolgok.
Amúgy átállítottam a ramokat 5-5-5-15-re és azóta működik minden flottul. Lehet hogy a 5-5-5-18 miatt volt a gond.
Egy e6750-től 3,6ghz 1,38V-n jó eredmény? természetesen stabilan fut minden.
rejew
-
rejewski
tag
Hello!
Nem tudjátok véletlenül, hogy az miért történhet, hogyha tolok egy tuningot e6750 3,2 ghz-ra akkor fogja magát és induláskor: bekapcs 1mp kikapcs 3mp bekapcs és megy. tehát hogy elinditom, leállitja magát és ujraindul. ezt minden alkalommal eljátsza. ezután vagy nem történik semmi, vagy elindul az oprendszer.[megj.: ha elindul az op. akkor minden stabilan fut még soha nem esett szét.] - ha az segit le tudom irni pontosan mit állítgattam a biosban!
Tehát van olyan hogy bekapcsolom a gépet mennek a ventik, de semmi nem történik ez miért lehet?
A másik lényeg hogy mi ez a bekapcs kikapcs bekapcs?rejew
-
rejewski
tag
Hail!
Na most az van nálam, hogy CL6 ramok mennek 6-6-6-18 800mhz-n[1,8V]. A proc 3,2-n 8x400fsb.
Próbálok húzni az fsb-n 425-re[ez lenne a cél] 850rammal. Erre újraindulásnál a windows nem talán fájlokat, és kéri hogy javitsam az oprendszert. Hogy próbáljam húzni. 3,2-n tökéletesen megy a proc 1,35V fesszel. Nem tudom mi a rák van. -
rejewski
tag
Azt vajon miért csinálja a drága, hogy
400fsb 800ramokkal tökéletes fut a dolog. lehet terhelni rendesen.
Adok neki egy 425fsb-t 850rammal erre rendszer boot-nál mindenféle fájlokat nem talál és szeretné ha javitanám xp lemezzel a rendszert.
.
Vissza teszem az értékeket erre minden stimmel.
-
rejewski
tag
-
rejewski
tag
válasz
darál0w
üzenetére
Ne haragudj de nem vagyok egy túl tuningos arc. Nem tudom melyik értékre gondolsz. Nem lehet hogy az alaplap nem szereti a 6-6-6-18 -as időzitést, mert megnéztem a memory support list-et és nem nagyon láttam ilyen memóriát ami nekem van.
Amúgy p5b alatt már ment stabilan a proc 1,35V - el.
-
rejewski
tag
Hello!
Lenne egy kis/nagy gondom.
Az van, hogy adott egy
P5N-T Sli Deluxe alaplap [nForce 780i]
C2D E6750
2 x Geil Ultra DDR2 1066mhz [6-6-6-18]Szeretném rántani biosban a procit 3,2-re és egyszerűen nem hajlandó.
----------------------------------------------------------------------|
Állítottam:
FSB [QDR] - 1600mhz
ehez linkeltem egy 4/3 - mas mem/fsb osztót
így lett egy 1066 - os memória órajelem
feszt
VCore V - 1,35V
Memory V - 2,00V
időzítést 6-6-6-18a többi default, illetve auto
-----------------------------------------------------------------------|
A gép ujraindul bios mentés után, és fogja magát elkezd sípolni, és ezt addig nem is hagyja abba amíg reset nincs. A reset után ujraindul, és irja, bukta a boot, indítsam újra default értékeken. Ha van ötlet mit kéne csinálni akkor nosza lehet tanácsolni.Képek a biosról, nem tudom mennyire kell, de nem árt:
http://www.overclock3d.net/reviews.php?/cpu_mainboard/asus_p5n-t_deluxe_780i_motherboard/4All hail nVidia!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
- Tudományos Pandémia Klub
- Vezetékes FÜLhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- Gran Turismo
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elektromos autók - motorok
- VR topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

.