Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
subaruwrc
félisten
válasz
Zé_Mester
üzenetére
szerintem nem éri meg a 25-30e ft-os ram, csak azért hogy most az Baliistix vagy A-Data EE, mert a világon soha nem használod majd ki, csak esetleg villoghatsz vele hogy ilyen meg olyan késleltetéssel Everest tesztben ennyi meg annyi MB/s-et produkál. --> sztem nincs értelme !!! azért ennél picit többet ér az... intel rendszerben a sávszél kicsit nagyobb hangsúlyt kap mint amennyire te tartod....
kicsit mellbevágott a hsz-ed
-
Quiksilver
aktív tag
válasz
Zé_Mester
üzenetére
hali! az alaplapot már megvettem! azért lett ez mert EBAY-en vettem és a kiszállítással együtt kb 23ft volt(ha jól tom akkor itt M.o.-n 35k körül van) ezért lett ez. a proci meg használtan lesz véve itt a PH!-n. a ramokkal én is nagy dilemmába vok mivel lehet h jobban megéri 2x1gb 1066mhz-es kingmax ram 13k-ért mint ugyanez a verzió mondjuk a Corsair kínálatában dupla ennyiért...csak hát nézzük azt is h legtöbb tuning ram gyártó sok garit vállal rá.
üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Samsung C27F396FHR 27 VA FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
nem ritka az