Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
a cl3= cas lateny 3. Ez gyártónként változó hogy az egyes modulok milyen konkrét időzítésekkel adják a cl3al vagy cas3-al jelölt modulokat, de murénánál a cruicalok 3-3-3-9-en mentek 850en. A tuning is hajt, meg az hogy ha veszel valamit, akkor az miért nem működik nálad és másnál meg mért megy fíling. Pl van egy szkennerem is, zsír új volt mikor előrször használtam és nem csinált értékelhető képet, fel voltam robbanva, amikor visszavittem és zsír képeket csinált a boltban, és be kellett vinnem a gépet hoghy elhigyjék nem kamuzok, aztán egyik spanál szkenneltem vele dolgokat, mert sürgős volt, és azóta tökéletesen működik. Pedig azzal se csináltam semmi különöset. De ilyenkor hidd el idegbajt lehet kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Gitáros topic
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen routert?
- Hardcore café
- Jövedelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 3400G / BESZÁMÍTÁS OK!
- AMD Ryzen R9 5900X 12Mag / 24Szál / 3,7 / 4,8 GHz / 22 Hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- i3-8100 és i3-8100T - stabil, gyors, megbízható - ideális otthonra vagy irodába
- Intel i9 13900k
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- HP ElitBook 840 G10 netbook / 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/512GB // Számla // Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
- HP Thunderbolt 4 kábel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest