Hirdetés
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
NEKED MEG SKIZZ kollégának is :[/OFF]
ÉDES ISTENEM, segítsd tudatlan gyermekeidet a rögös úton, vezesd őket eme nagy sötétségben, mutass nekik utat, hogy megvilágosodást nyerjen elményük, és lelkük nyugalomra találjon !!! ÁMENna ennyit a komplett dologról LoL

Jó-jó értem én, csak mostanában olvashatatlan a topic mert csak "1.7V"-os hozzászólások vannak.
miről beszélsz??? hány ilyen állatot látsz még rajtam kívül aki megküldte szerencsétlen vasat 1,7V-tal ????
(ezt azért sértésnek veszem
)(overallcpu eredeti, javasol és max V-táblázat, megengedett max hőfok stb stb.)
ezzel csak annyi a baj, hogy amint más hűtésed van, rögtön ugrik az egész táblázat.
meg mi az hogy javasolt meg max V táblázat???? na nee idegesíts már,
ha én tuningolok akkor majd én eldöntöm mi nekem megfelelő, nehogy már egy táblázat mondja meg hogy mennyit adjak a procinak 
ui : a nitró nagyon tetszene, de a szárazjég már alakulóban van

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! Starlight / SKY / SILVER
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia)- AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
ha én tuningolok akkor majd én eldöntöm mi nekem megfelelő, nehogy már egy táblázat mondja meg hogy mennyit adjak a procinak