Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- talmida: Változások 2. rész
- aquark: Zsebszámológépek
-
LOGOUT
Ebben a topicban feltehettek minden olyan kérdést, amely Cooler Master-rel, CM vagy CM Storm termékkel kapcsolatos, legyen az termék információ, garanciális kérdés vagy akár technikai kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ahorvath95
csendes tag
Sziasztok/Kedves CM!
Egy kisebb, de idegesítő problémával fordulok hozzátok. Vettem egy CM K500L házat, aminek az elején van 2gb rgb venti. Namost, amikor bekapcsoltam a gépet szerelés után, mindkettő pörgött és világított. Win feltevés stb után láttam, hogy az alsó nem világít és nem is pörög.
Gondolom én (javítsatok ki ha nem) akkor kapcsol be, ha elér egy bizonyos hőfokot a gép. (Terheltem a gépet aida64el és akkor sem kapcsolt be)
Ezután néztem és igazábol az előlapi 2. Ventit sem tudom szabályozni, de legalább pörög
Kérdésem:
1, meg lehet oldani, hogy legalább az a venti amelyik nem pörög, világitson?
2, és azt, hogy szabályozni tudjam őket?
3 pines csatlakozo van a ventikhez, lapon 4 pin van (gigabyte z390 gaming x)
(Elég kezdő vagyok a témában)Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák

- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" HD+ I W10 I Garancia!
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 512GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest