Hirdetés
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- talmida: My Art II.
- talmida: Változások 2. rész
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Ebben a topicban feltehettek minden olyan kérdést, amely Cooler Master-rel, CM vagy CM Storm termékkel kapcsolatos, legyen az termék információ, garanciális kérdés vagy akár technikai kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Powerer
tag
válasz
Powerer
üzenetére
Hali!
Időközben megválaszolódott a kérdésem, mert megvettem a MasterLiquid ML240L vízhűtést, és be is szereltem a Silencio 452-es házba.
Ami tapasztalatot meg tudok veletek osztani, hogy a radiátort nagyon nehéz volt rácsavarozni a házra belülről. A csavarok hossza nagyjából 3 mm, és egy süllyesztett helyre kell őket becsavarni, miközben a másik oldalról pont oda kell illeszteni a radiátoron lévő lyukat. Ez a mutatvány egyedül kicsit nehéz volt.
Ezen kívül a ház elejének visszapattintásánál kell figyelni, hogy a ventilátor rögzítő csavarok a megfelelő helyre kerüljenek. A porszűrő betét műanyag keretét ezek miatt két helyen ki is kellett vágni, de nagyon szépen meg lehetett oldani - lásd csatolt kép. Így most tökéletesen passzol minden.A hűtő teljesítménye a korábbi Cooler Master Hyper TX3 EVO-val összehasonlítva elképesztő.
6600K-t 4 GHz-re húzva használtam eddig, és terhelésnél max fordulatszámon a 75 fokot nem volt nehéz a procinak elérnie. A mostani hűtővel beállítottam egy egyedi profilt, aminek köszönhetően a ventilátorok stabil 580-as fordulatszámon mennek, és csak 50 fokos processzor esetén kezdenek el felpörögni. Ez normál terhelés (játék) esetén meg sem törétnik, stresszteszt esetén 100%-os venti fordulatszámmal 4 GHz-en 40 fokos a processzor.Csak ajánlani tudom!
Ádám
Új hozzászólás Aktív témák

- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Dell XPS 13 9333,13.3",FHD,i5-4210U,8GB RAM,256GB SSD,WIN10,TOUCH
- Új Lenovo Thinkpad X1 2in1 Gen9 WUXGA Ultra 7 165U 12mag 32GB 512GB Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X6 /4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest